Search results

Records found: 508  
Your query: Publication Year = "1996"
  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    journal

    journal

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1996, Č. 52 [1, currently available 0, at library only 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    N/Asklad časopiseckýIn-Library Use Only
    unrecognised

    unrecognised

  3. Dům U tonoucí hvězdy / Autor Julius Zeyer ; Ilustrácie Jan Zrzavý. - Vyd. 1. - [s. l.] : Chvojkovo nakladatelství, 1996 - 94 s. ISBN 80-901622-4-X [1, currently available 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II 2342745292sklad zadný
    book

    book

  4. Annual ´96 : fiction / Editor John A. Rowe - Bologna : Fiera del libro per ragazzi, 1996 - 213 strán [1, currently available 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II 2433346534sklad zadný
    book

    book

  5. Juergen Teller / Autor Cornel Windlin - Köln : Benedikt Taschen Verlag, 1996 - 175 s. ISBN 3-8228-8310-7 [1, currently available 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II 2311544741sklad zadný
    book

    book

  6. Susana Solano. Skulpturen und Fotografien. Esculturas y fotografías : 27.1.-10.3.1996, Neuer Berliner Kunstverein. 30.3.-27.5.1996, Museum moderner Kunst Stiftung Ludwig Wien / Spoluaut. Aurora Garcia, Lóránd Hegyi, Alexander Tolnay - Berlin : Neuer Berliner Kunstverein, 1996 - 115 s. ISBN 3-931182-19-3 [1, currently available 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II 1580529872sklad zadný
    book

    book

  7. Nový ráj : Výběr z prací z let 1952-1995 / Milan Knížák - Praha : Galerie Mánes, 1996 - /368/ s. [1, currently available 0, at library only 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    PIII 1580029838príručná knižnica - študovňaIn-Library Use Only
    book

    book

  8. Svet v pohybe. - 1. vyd. - Praha : Cesty, 1996 - 1250-1344, IX-XII s. (Ilustrované dejiny sveta ; Zv. 14) ISBN 80-7181-102-5 [1, currently available 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    III 1563629968sklad zadný
    book

    book

  9. Keltské duchovní tradice / Caitlín Matthewsová - Praha : Alternativa, 1996 - 190 s. ISBN 80-85993-13-9 [1, currently available 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    I 1601730294sklad predný
    book

    book

  10. Habsburkové : Životopisná encyklopedie / Hl. zost. Brigitte Hamannová. - 1. vyd. - Praha : Brána, 1996 - 403 s. ISBN 80-85946-19-X [1, currently available 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II 1583329975sklad zadný
    book

    book


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.