Search results

  1. Flash art : the world´s leading art magazine; Czech & Slovak edition. 2018. Vol. 11, no. 49(Sep.-November 2018) [1, currently available 0, at library only 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňaIn-Library Use Only
    journal

    journal


  2. Fotograf. 2018. Roč. 17, č. 32 [1, currently available 0, at library only 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňaIn-Library Use Only
    journal

    journal


  3. Flash art : the world´s leading art magazine; Czech & Slovak edition. 2018. Vol. 13, no. 48(June-August 2018) [1, currently available 0, at library only 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňaIn-Library Use Only
    journal

    journal


  4. Flash art : the world´s leading art magazine; Czech & Slovak edition. 2018. Vol. 13, no. 47(March-May 2018) [1, currently available 0, at library only 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňaIn-Library Use Only
    journal

    journal


  5. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic. 2018. Roč. 66, č. 1-2 [1, currently available 0, at library only 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňaIn-Library Use Only
    journal

    journal


  6. Fotograf. 2018. Roč. 17, č. 31 [1, currently available 0, at library only 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňaIn-Library Use Only
    journal

    journal


  7. Flash art : the world´s leading art magazine; Czech & Slovak edition. 2018. Vol. 13, no. 46(Dec. 2017-Feb. 2018) [1, currently available 0, at library only 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňaIn-Library Use Only
    journal

    journal


  8. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1-2
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    journal

    journal


  9. Ella & Kandinský / Mary Bassonová ; přeložila Bohumila Kučerová. - Vydání první - Praha : Metafora, 2018 - 285 stran ISBN 978-80-7359-548-7 [1, currently available 0; Document is being processed]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    I 2437246598sklad predný** Document is being processed **
    book

    book


  10. Flash art : the world´s leading art magazine; Czech & Slovak edition - Milan : Giancarlo Politi Editore Srl. štvrťročník ISSN 1336-9644
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 46, 47, 48, 49
    2017: 42, 43, 44, 45
    2016: 38, 39, 40, 41
    2015: 36, 37
    2009: 11-12, 13, 14
    2015: 35-37
    2014: 31-34
    2013: 27-30
    2012: 23-26
    2011: 19-22
    2010: 15-18
    2007/2008: 7-10
    2006/2007: 3-6
    2006: 1-4
    journal

    journal