Search results

  1. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1-2
    2018: 3, 1-2, 4, 5, 6
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    journal

    journal

  2. Diverzifikované priestory grafiky : habilitačná prednáška / Autor Robert Makar ; Oponent Ľudovít Hološka, Marek Sibinský, Norbert Lacko - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, 2019 - [6] listov [1, currently available 0, at library only 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    HIII 2480247187sklad zadnýIn-Library Use Only
    book

    book

  3. Umění a jeho hodnoty : logika umělecké kritiky / Autor Tomáš Kulka. - Vydání první - Praha : Argo, 2019 - 258 strán ISBN 978-80-257-2736-2 [1, currently available 0]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II 2490747319sklad zadnývypož.( (until 21.02.2047)
  4. Výtvarné umění a jeho subverzní role v období normalizace : demytologizační a detektivní příběh / Autor Mirek Vodrážka. - 1. vydání - Praha : Centrum pro dokumentaci totalitních režimů, 2019 - 186 strán ISBN 978-80-270-5668-2 [1, currently available 0]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II 2490847320sklad zadnývypož.( (until 21.02.2047)
  5. Rembrandt : umelecko-filozofická esej / Autor Georg Simmel. - Prvé vydanie v slovenskom jazyku - [Bratislava] : Akamedia, 2019 - 262 strán, [32] obr. príl. (Kľúče ; prvý zväzok) ISBN 978-80-972769-3-5 [1, currently available 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    II 2490447316sklad zadný
    book

    book

  6. Polia a role na našej scéne : písomná časť diplomovej práce / Autor Martin Toldy ; Školiteľ (konzultant) Martin Piaček, Ján Kralovič - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra intermédií, 2019 - 38 strán [1, currently available 0, at library only 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    SL19 2499247407sklad zadnýIn-Library Use Only
    book

    book

  7. Nová mizantropia : písomná časť diplomovej práce / Autor Emil Softič ; Školiteľ (konzultant) Patrik Kovačovský, Ladislav Čarný - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra socha, objekt, inštalácia, 2019 - 24 strán [1, currently available 0, at library only 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    SL19 2498047395sklad zadnýIn-Library Use Only
    book

    book

  8. Po deväťdesiatych : písomná časť diplomovej práce / Autor Kristína Cibulová ; Školiteľ (konzultant) Robert Jančovič, Beata Jablonská - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra grafiky a iných médií, 2019 - 45 strán [1, currently available 0, at library only 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    SL19 2492047335sklad zadnýIn-Library Use Only
    book

    book

  9. Prázdno : sedem smrteľných hriechov : písomná časť diplomovej práce / Autor Jovana Mugoša ; Školiteľ (konzultant) Ľuboslav Paľo, Daniel Grúň - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra grafiky a iných médií, 2019 - 38 strán [1, currently available 0, at library only 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    SL19 2496147376sklad zadnýIn-Library Use Only
    book

    book

  10. Babylonská veža : autorská kniha : písomná časť diplomovej práce / Autor Martin Schwarz ; Školiteľ (konzultant) Ľuboslav Paľo, Beata Jablonská - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra grafiky a iných médií, 2019 - 41 strán [1, currently available 0, at library only 1]
    Call numberTrack No.LocationSublocationInfo
    SL19 2497747392sklad zadnýIn-Library Use Only
    book

    book