časopis

Umění

časopis



Názov
Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic
Súbež.n.
= Art
Vyd.údaje
Praha : Ústav dějin umení AV ČR
ISSN
0049-5123
Poznámky
resumé
Periodicita
obmesačník
Roky odberu
1953-2017
Doba uchovávania
c
Druh dok.
BCA
Jazyk dok.
čeština, angličtina
Krajina
Česká republika
Systematika
7.03
7.03 7.01
Kľúč.slová
lupa výtvarné umenie-dejiny  ( fine art-history)
lupa výtvarné umenie-teória  ( fine arts-theory)
Anotácia
resumé
Katal.org.
Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave
Báza dát
xszp - PERIODIKÁ - Súborný záznam periodika
Odkazy
Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
Čísla
2016: 1, 2, 3-4
2015: 1-2, 3, 4, 5, 6
Zväzky
2014: 1-3, 4-6
2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
2012: 1-6
2011: 1-6
2010: 1-6
2009: 1-6
2008: 1-6
2007: 1-6
2006: 1-6
2005: 1-6
2000: 1-6
1999: 1-6