Počet záznamov: 1

Bulletin Moravské galerie v Brně

  1. NázovBulletin Moravské galerie v Brně
    Vyd.údajeBrno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně
    ISSN0231-5793
    PoznámkyJednotlivé zväzky majú vlastné ISBN čísla, ostatné ISSN.. - Č. 60 (2004) obsahuje CD-ROM ( Bibliografie 1963-2003). - Č. 63 obsahuje CD-ROM. - resumé
    Ďalšie variantné názvyMG
    Periodicitaročenka
    Roky odberu1992-2009, 2011
    Doba uchovávaniac
    Druh dok.BCA
    Jazyk dok.čeština
    KrajinaČeská republika
    Systematika 069
    069 7.03
    Kľúč.slová lupa výtvarné umenie-dejiny  ( fine art-history)
    lupa Múzeá. Zbierky. Galérie
    Anotáciaresumé
    Katal.org.Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave
    Báza dátxszp - PERIODIKÁ - Súborný záznam periodika
    OdkazySúborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    Čísla2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis