Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1992, Č. 48 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  3. Reduktivismus. Polen. Tschechoslowakei. Ungarn. Abstraktion 1950-1980 : Museum moderner Kunst, Stiftung Ludwig, Museum des 20. Jahrhunderts, Wien, 7.5.-21.6.1992, / Konc. výst. Lóránd Hegyi. ; Zost. kat. Rainer Fuchs a Lóránd Hegyi. - Wien : Museum moderner Kunst, Stiftung Ludwig, [1992] - 275 s. ISBN 3-900776-33-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733489sklad zadný

  4. Helmut Federle : Kunsthalle, Zürich, 6.6.-9.8.1992, Moderna Museet, Stockholm, 22.8.-11.10.1992, Museum Fridericianum, Kassel, 15.2.-18.4.1993 / Úvod. text kat. Bernhard Bürgi. - Zürich : Kunsthalle, 1992 - 100 s. ISBN 3-927789-27-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733549sklad zadný

  5. Alberto Sartoris en couleurs. Catalogue raisonné. Oeuvre sérigraphique 1972-1992 : Fondation Louis Moret, Martigny, 21.6.-16.8.1992, Fri-Art, Centre d'Art Cotemporain, Fribourg, 26.8.-13.9.1992 / Komisári výst. Martin Béguin a Jean-Paul Felley. - Martigny : Fondation Louis Moret, 1992 - 105 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733632sklad zadný

  6. Ceramica. Habitat. Ceramica a l'equipament urba. Ceramics as part of urban amenities. Cerámica en el equipamiento urbano : Sala municipal d'exposicions "Lonja de Pescados", Alacant, 26.5.-30.6.1992 / Zost. kat. Josep Lluís Porcar. - Alacant : [s. n.], [1992] - [102] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733706sklad zadný

  7. Rasťo Trizma : Výstavná sieň SPP, Bratislava - [Bratislava] : [s. n.], [1992] - [16] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733881sklad zadný

  8. Gerhard Altenbourg. Arbeiten aus den Jahren 1947 bis 1989 : Institut für Auslandsbeziehungen, Berlin, 1992 / Konc. výst. Annegret Janda a Dieter Brusberg. - Berlin : ifa, 1992 - 119 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734152sklad zadný

  9. Franz Marc. Kleine Komposition IV : Franz Marc Museum, Kochel am See, [1992] / Aut. kat. Lenz Kriss-Rettenbeck. - Berlin : Kulturstiftung der Länder, [1992] - 42 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734153sklad zadný

  10. Ottocento Italiano Dalla Raccolta Gaetano Marzotto : Fondazione Magnani Rocca, Parma, 11.4.-19.7.1992 / Aut. výst. a kat. Roberto Tassi. - Parma : Fondazione Magnani Rocca, [1992] - XX, [228] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734398sklad zadný