Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1992, Č. 48 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  3. Paměti II (1938-1945) : Křik koruny české. Náš kulturní odboj za války / Václav Černý. - 3. vyd. - Brno : Atlantis, 1992 - 440 s. ISBN 80-7108-059-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1471727257sklad predný

  4. Paměti III. 1945-1972 / Václav Černý. - 2. rozšír. vyd. - Brno : Atlantis, 1992 - 672 s. ISBN 80-7108-036-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1471726772sklad predný

  5. Tvorba a osobnost : I. d. / Václav Černý. - 1. vyd. - Praha : Odeon, 1992 - 908 s. ISBN 80-207-0411-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1486627139sklad predný

  6. První a druhý sešit o existancialismu / Václav Černý. - 1. vyd. - Praha : Mladá fronta, 1992 - 152 s. ISBN 80-204-0337-X [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1486527138sklad predný

  7. Úvod do pedagogiky / Rudolf Lassahn. - 1. vyd. - Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1992 - 178 s. ISBN 80-08-01827-5 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1503027589sklad predný
    I 1503027790sklad predný

  8. Sisigmund Bouška Františkovi Bílkovi : Korespondence z let 1895-1916 / Sisigmund Bouška ; Edit. Zuzana Pokorná, Iva Janáková. - 1. vyd. - Praha : Česká expedice, 1992 - 53 s. ISBN 80-85281-27-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1508927784sklad zadný

  9. Yan Zoritchak - Niort : Editions Vers les Arts, 1992 - 164 s. ISBN 2-9506346-0-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 1508127723sklad zadný

  10. Collage, Assemblage, and the Found Object / Diane Waldman - New York : Harry N. Abrams, 1992 - 336 s. ISBN 0-8109-3183-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1507527714sklad zadný