Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1992, Č. 48 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Zlatno ´92 : [1. ročník sympózia fúkaného skla, sklárne Zlatno, október 1992] / [Úvod. text kat. Ľubica Pavelková] - [s. l.] : [s. n.], [1992] - [20] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896736132sklad zadný
  4. Metamorphose vom Mythos zum Prozessdenken : Ovid-Rezeption, surrealistische Ästhetik, Verwandlungsthematik der Nachkriegskunst, Metamorphose vom Mythos zum Prozessdenken / Christa Lichtenstern - Weinheim : VCH, Acta humaniora, 1992 - VIII, 425 s. ISBN 3-527-17764-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1514127987sklad zadný
  5. 3. medzinárodné textilné sympózium : [Bavlnárske závody Texicom, Ružomberok], 15.6.-12.7.1992 / Koncepcia sympózia, katalógu a výstavy Ľubomíra Slušná - [Bratislava] : Slovenská výtvarná únia, 1992 - [32] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896735931sklad zadný
  6. Martin Knut / Úvod. text kat. Jana Ševčíková, Jiří Ševčík - Bratislava : Image, 1992 - [16] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896735956sklad zadný
  7. The life of forms in art / Autor Henri Focillon - New York : Zone Books, 1992 - 190 s. ISBN 0-942299-57-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1999840049sklad zadný
  8. Against architecture : the writings of Georges Bataille / Autor Denis Hollier. - 1st MIT Press pbk. ed. - Cambridge (Massachusetts) : MIT Press Cambridge, Massachusetts, London, England, 1992 - xxiii, 201 s. (An October Book) ISBN 978-0-262-58113-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 2004240094sklad predný
  9. The Expanding discourse : feminism and art history / ed. Norma Broude, Mary D. Garrard. - 1st ed. - Boulder : Westview Press, 1992 - x, 518 s. ISBN 0-06-430207-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 19338 138970sklad zadný
  10. Slovak illustration of books for children / vedec. red. Igor Švec - Bratislava : Management of the Cultural institutions, 1992 - [32] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 8967 138511sklad zadný