Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1994, Č. 50 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  3. Worcester Art Museum : Selected Works / Aut. úvodu James A. Welu - Worcester : Worcester Art Museum, 1994 - 244 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1676332618sklad zadný

  4. Jewish Art : Volume Nineteen / Twenty 1993/4 / Edit. Aliza Cohen-Mushlin - Jerusalem : Center for Jewish Art, 1994 - 270 s. ISBN 965-391-004-3 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1676632621sklad zadný

  5. Výklad snů / Sigmund Freud. - 2. upr. vyd. - Pelhřimov : Nová tiskárna, 1994 - 394 s. ISBN 80-901916-0-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1677532639sklad predný

  6. Historický slovník slovenského jazyka : III. d. O-P(pochytka) / Hl. zost. Milan Majtán. - 1. vyd. - Bratislava : Veda, 1994 - 653 s. ISBN 80-224-0429-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1452132652sklad predný

  7. Grafikk : Norsk kunstgrafikk i dag. Norwegian Prints Today. Norske Grafikere 75 ar 1919-1994 / Aut. úvodu Asil Overland - Oslo : Grondahl Dreyer, [1994] - 328 s. ISBN 82-504-2108-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1687432986sklad zadný

  8. Heinrich Anton Müller : 1869-1930, Katalog der Maschinen, Zeichnungen und Schriften / Hl. zost. Roman Kurzmeyer - Basel : Stroemfeld, 1994 - 203 s. ISBN 3-87877-484-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1707833608sklad zadný

  9. Architectures of Herzog & de Meuron / a kol. Thomas Ruff - New York : Peter Blum Edition, 1994 - 33 s. textu, [158] s. obr. ISBN 0-935875-12-3 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 1709033638sklad zadný

  10. Primaciálny palác / Štefan Holčík - Bratislava : Aquaprint, 1994 - 35 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1710133671sklad predný