Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1996, Č. 52 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  3. Saur allgemeines Künstlerlexikon : die bildenden Künstler aller Zeiten und Völker. Band 13, Bordalejo-Braun / [begr. und mithrsg. von Günter Meissner] - München : K. G. Saur, 1996 - XIV, 690 s. ISBN 3-598-22740-X (Gesamt) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PII 1280429900príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  4. Očami X : Desať autorov o súčasnom slovenskom výtvarnom umení / Hl. zost. Zuzana Bartošová. - 1. vyd. - Bratislava : Orman pre Európsky kultúrny klub na Slovensku, 1996 - 255 s. ISBN 80-967545-2-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1581529901sklad predný

  5. Moderní umění a smrt kultury / H.R. Rookmaaker. - 1. vyd. - Praha : Návrat domů, 1996 - 231 s. ISBN 80-85495-49-x [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1581629902sklad predný

  6. Encyklopédia filmu / Hl. zost. Richard Blech. - 1. vyd. - Bratislava : Obzor, 1996 - 1055 s. ISBN 80-215-0219-3 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PII 1509927802príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  7. Staroegyptské čarodějnictví / František Lexa. - 1. vyd. - Praha : Anomal, 1996 - 327, [21] s. ISBN 80-901474-3-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1581729904sklad predný

  8. Postmodernismus : Pro začátečníky / Richard Appignanesi, Chris Garratt - Brno : Ando Publishing, 1996 - 176 s. (Řada pro začátečníky) ISBN 80-902032-5-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1581829905sklad predný

  9. Kartotéka - technologické zkoušky, poznámky a výpisky / Jánuš Kubíček ; Hl. zost. Adam Kubíček, Vladimír Kokolia - Brno : [Adam Kubíček], [1996] - 21 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1582029907sklad zadný

  10. Reklama je navoňaná zdochlina / Oliviero Toscani - Bratislava : Slovart, 1996 - 174, [8] s. ISBN 80-7145-221-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1624429939sklad predný