Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 647  
Váš dotaz: Rok vydania = "2001"
  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 2001, Č. 57 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Arch+. 2001, Nr. 158 (Dezember) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. Arch+. 2001, Nr. 157 (September) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. Arch+. 2001, Nr. 156 (Mai) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. Arch+. 2001, Nr. 154/155 (Januar) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. Celebrate Slovakia : art from the heart of Europe / Editor Ľubomíra Slušná - [s. l.] : [s. n.], 2001 - 85 s. ISBN 80-968203-8-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896745286sklad zadný
  8. Decades of crisis : Central and Eastern Europe before World War II / Autor Ivan T. Berend - Berkeley-Los Angeles-London : University of California Press, 2001 - xxiv, 437 s., [56] s. obr. príl. ISBN 978-0-520-22901-0 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2326945110sklad zadnývypož.( (do 22.02.2044)
  9. L'art et les normes sociales au XVIIIe siecle / a kol. Thomas W. Gaehtgens - Paris : Éditions de la Maison des sciences de l'homme, 2001 - XI, 543 s. (Passages/Passagen ; Vol. 2) ISBN 2-7351-0917-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1718133858sklad zadný

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom, ako používame cookies.