Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 2001, Č. 57 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. 4.Arch+

    Arch+. 2001, Nr. 158 (Dezember) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. 5.Arch+

    Arch+. 2001, Nr. 157 (September) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 2001, Nr. 156 (Mai) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Arch+

    Arch+. 2001, Nr. 154/155 (Januar) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. Marián Čunderlík / Juraj Mojžiš. - 1. vyd. - Bratislava : Slovart, 2001 - 187 s. ISBN 80-7145-495-8 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PIII 1689133108príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  8. Problém hodnôt : Písomná práca z didaktiky na záverečnú skúšku z doplnkového pedagogického štúdia / Marianna Boldišová - Bratislava : VŠVU, Katedra úžitkového umenia, 2001 - 16 s. [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    3A/01369500007103sklad zadnýlen prezenčne
  9. ...Kresba... : Písomná práca z didaktiky na štátnu záverečnú skúšku z doplnkového pedagogického štúdia / Hana Kašičková - Bratislava : VŠVU, Katedra úžitkového umenia, 2001 - 22, [6] s. [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    18A/01369500007044sklad zadnýlen prezenčne