Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 2001, Č. 57 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  4. Arch+. 2001, Nr. 158 (Dezember) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  5. Arch+. 2001, Nr. 157 (September) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  6. Arch+. 2001, Nr. 156 (Mai) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. Arch+. 2001, Nr. 154/155 (Januar) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  8. Výtvarný prejav v predškolskom veku dieťaťa : Písomná práca z didaktiky na štátnu záverečnú skúšku z doplnkového pedagogického štúdia / Radostina Doganova-Trifonova - Bratislava : VŠVU, Katedra maľby, 2001 - 18 s. [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    5A/00369500007242sklad zadnýlen prezenčne

  9. Saur allgemeines Künstlerlexikon : die bildenden Künstler aller Zeiten und Völker. Band 28, Disney-Donnus / [begr. und mithrsg. von Günter Meissner] - München : K. G. Saur, 2001 - LII, 580 s. ISBN 3-598-22740-X (Gesamt) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PII 1280432818príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  10. Kulturní dědictví Centrálního kladenského kamenouhelného revíru : Příloha časopisu Zprávy památkové péče, ročník 61 / Miloš Matěj. 2001. Roč. 61, Čís. 1 - 32 s. (Kulturní dědictví Centrálního kladenského kamenouhelného revíru) [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1688333077sklad zadný