Výsledky vyhľadávania

  1. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis


  2. AD Architectural design - Chichester : John Wiley&Sons Ltd. obmesačník ISBN 10 0470093285 ISSN 0003-8504
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2, 3, 4, 5
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2013: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2012: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2011: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2010: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2009: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2008: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2007: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2006: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6
    časopis

    časopis


  3. časopis

    časopis


  4. Flash art : the world's leading art magazine - Milan : Giancarlo Politi Editore Srl (International). obmesačník ISSN 0394-1493
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 312, 313, 314, 315, 316
    2016: 306, 307, 308, 309, 310, 311
    2015: 300, 301, 302, 303, 304, 305
    2010: 270, 271, 272, 274, 275
    2014: 294-296, 297-299
    2013: 288-290, 291-293
    2012: 282-284, 285-287
    2011: 276-278, 279-281
    2009: 264-266, 267-269
    2008: 258-260, 261-263
    2007: 252-257
    2006: 246-248, 249-251
    2005: 240-242, 243-245
    2000: 210-212, 213-215
    1999: 207-209
    časopis

    časopis


  5. časopis

    časopis


  6. Ceramics : art and perception - Sydney : Art and Perception Pty Ltd. štvrťročník ISSN 1035-1841
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2015: 99, 100, 101, 102
    2014: 95-98
    2013: 91-94
    2012: 87-90
    2011: 83-86
    2010: 79-82
    2009: 75-78
    2008: 71-74
    2007: 67-70
    2006: 63-66
    2005: 59-62
    2004: 55-58
    časopis

    časopis


  7. časopis

    časopis


  8. Studies in conservation : the journal of the International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works - London : The International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works. obmesačník ISSN 0039-3630
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2, 3-4
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1-6
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2000: Nr. 1-4
    1999: Nr. 1-4
    časopis

    časopis


  9. Flash art : the world´s leading art magazine; Czech & Slovak edition - Milan : Giancarlo Politi Editore Srl. štvrťročník ISSN 1336-9644
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 42, 43, 44, 45
    2016: 38, 39, 40, 41
    2015: 36, 37
    2014: 35
    2009: 11-12, 13, 14
    2014: 31-34
    2013: 27-30
    2012: 23-26
    2011: 19-22
    2010: 15-18
    2007/2008: 7-10
    2006/2007: 3-6
    2006: 1-4
    časopis

    časopis


  10. Restauro : Forum für Restauratoren, Konservatoren und Denkmalpfleger - München : Verlag Georg D. W. Callwey. 8x ročne ISSN 0933-4017
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7
    2016: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, Nr. 1, nr. 6, nr. 7, nr. 8
    2015: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 8
    2012: Restauratoren Handbuch 2012/2013
    2008: Restauratoren Handbuch 2008/2009
    2014: nr. 1-8
    2013: nr. 1-8
    2012: nr. 1-8
    2011: nr. 1-8
    2010: nr. 1-8
    2009: nr. 1-8
    2008: nr. 1-8
    2007: nr. 1-8
    2006: nr. 1-8
    2005: Nr. 1-8
    1999: Nr. 1-7
    časopis

    časopis