Výsledky vyhľadávania

  1. časopis

    časopis


  2. Japan architect - Tokyo : Shinkenshiku-sha Co., Ltd.. štvrťročník ISSN 0021-4302
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 104, 105, 106, 107
    2016: 100, 101, 102, 103
    2015: 96-97, 98-99
    2014: 92-93, 94-95
    2013: 88-89, 90-91
    2012: 84-85, 86-87
    2011: 80-81, 82-83
    2010: 76-77, 78-79
    2009: 72-73, 74-75
    2008: 68-69, 70-71
    2007: 64-65, 66-67
    2006: 60-63
    2005: 56-59 32-33, 34-35, 36-37, 38-39
    časopis

    časopis


  3. časopis

    časopis


  4. Studies in conservation : the journal of the International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works - London : The International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works. obmesačník ISSN 0039-3630
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2, 3-4
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1-6
    2014: 1-6
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2000: Nr. 1-4
    1999: Nr. 1-4
    časopis

    časopis


  5. Flash art : the world's leading art magazine - Milan : Giancarlo Politi Editore Srl (International). obmesačník ISSN 0394-1493
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 312, 313, 314, 315, 316, 317
    2016: 306, 307, 308, 309, 310, 311
    2010: 270, 271, 272, 274, 275
    2015: 300-302, 303-305
    2014: 294-296, 297-299
    2013: 288-290, 291-293
    2012: 282-284, 285-287
    2011: 276-278, 279-281
    2009: 264-266, 267-269
    2008: 258-260, 261-263
    2007: 252-257
    2006: 246-248, 249-251
    2005: 240-242, 243-245
    2000: 210-212, 213-215
    1999: 207-209
    časopis

    časopis


  6. AD Architectural design - Chichester : John Wiley&Sons Ltd. obmesačník ISBN 10 0470093285 ISSN 0003-8504
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2013: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2012: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2011: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2010: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2009: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2008: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2007: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2006: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6
    časopis

    časopis


  7. Restauro : Forum für Restauratoren, Konservatoren und Denkmalpfleger - München : Verlag Georg D. W. Callwey. 8x ročne ISSN 0933-4017
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 8
    2016: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, Nr. 1, nr. 6, nr. 7, nr. 8
    2012: Restauratoren Handbuch 2012/2013
    2008: Restauratoren Handbuch 2008/2009
    2015: nr. 1-8
    2014: nr. 1-8
    2013: nr. 1-8
    2012: nr. 1-8
    2011: nr. 1-8
    2010: nr. 1-8
    2009: nr. 1-8
    2008: nr. 1-8
    2007: nr. 1-8
    2006: nr. 1-8
    2005: Nr. 1-8
    1999: Nr. 1-7
    časopis

    časopis


  8. časopis

    časopis


  9. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2, 3
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis


  10. Selvedge : the fabric of your life: - London : Selvedge Ltd.. 6x za rok ISSN 1742-254X
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: Is. 74, Is. 75, Is. 76, Is. 77, Is. 78, Is. 79
    2015: Is. 62, Is. 63, Is. 64, Is. 65, Is. 66, Is. 67
    2013: Is. 54, Is. 55
    2012: Is. 44, Is. 45, Is. 46, Is. 47
    2011: Is. 42
    2016: Is. 68-73
    2014: Is. 56-61
    2012/2013: Is. 48-53
    2010/2011: Is. 36-41
    2009/2010: Is. 30-35
    2008/2009: Is. 19-24, Is. 25-29
    2006/2007: Is. 13-18
    2005/2006: Is. 7-12
    časopis

    časopis