Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1992, Č. 48 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Collection Caisse des Dépôts et consignations : Aqusitions 1989.1991. - [1.] Éd. - Paris : Groupe Caisse des Dépôts, 1992 - 101 s. ISBN 2-9506828-0-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 1538228657sklad zadný
  4. Hochschule für künstlerische und industrielle Gestaltung in Linz. Studienführer 1992/93 : Verzeichnis der Lehreranstaltungen, Studienpläne. - [1.] Aufl. - Linz : Hochschule für künstlerische und industrielle Gestaltung, 1992 - 258 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1545728828sklad predný
  5. 75 Jahre Kieler Kunstschule : Ein historische Rückblick / Jan S. Kunstreich - Kiel : Fachhochschule Kiel, 1992 - 70 s. ISBN 3-922165-16-8 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1535928537sklad zadný
    II 1535928607sklad zadný
  6. Paměti II (1938-1945) : Křik koruny české. Náš kulturní odboj za války / Václav Černý. - 3. vyd. - Brno : Atlantis, 1992 - 440 s. ISBN 80-7108-059-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1471727257sklad predný
  7. Metafyzika lásky / Arthur Schopenhauer - Olomouc : Nakl. Přátel duchovních nauk, 1992 - 64 s. ISBN 80-901062-1-8 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1464726634sklad predný
    I 1464726641sklad predný
  8. Paměti III. 1945-1972 / Václav Černý. - 2. rozšír. vyd. - Brno : Atlantis, 1992 - 672 s. ISBN 80-7108-036-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1471726772sklad predný
  9. M. C. Escher : kaleidocykly / Doris Schattschneiderová, Wallace Walker - Berlin : Benedikt Taschen Vrl., 1992 - 40 s. ISBN 3-89450-390-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1459826567sklad predný
  10. Kitsch-Art : Wir Kitsch zur Kunst wird / Gregory Fuller - Köln : DuMont, 1992 - 209 s. (DuMont Taschenbücher ; 287) ISBN 3-7701-2904-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1507727716sklad predný