Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 611  
Váš dotaz: Rok vydania = "1992"
  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1992, Č. 48 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Science for conservators. Volume 3, Adhesives and coatings - London : Museums Association in conjunction with Routledge, 1992 - 140 strán ISBN 0-415-07163-1 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2512847566sklad zadnývypož.( (do 06.05.2047)
  4. Science for conservators. Volume 2, Cleaning - London : Museums Association in conjunction with Routledge, 1992 - 136 strán (Conservation science teaching series) ISBN 0-415-07165-8 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2512847565sklad zadnývypož.( (do 06.05.2047)
  5. Ružomberok / Autor František Šlachta - Martin : Vydavateľstvo Osveta, 1992 - [12] s., 166 obr. príl. ISBN 80-217-0455-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2391845939sklad zadný
  6. Science for conservators. Volume 1, An introduction to materials - London and New York : Routledge in conjunction with Conservation Unit of the Museums & Galleries Commission, 1992 - 120 strán (Conservation science teaching series) ISBN 0-415-07167-4 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2512847564sklad zadnývypož.( (do 06.05.2047)
  7. Konec novověku : Pokus o orientaci / Romano Guardini - Praha : Vyšehrad, 1992 - 95 s. (Edice Váhy ; Sv. 2) ISBN 80-7021-055-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1471126763sklad predný
  8. Psychologie V. G. Junga / Jolande Jacobi. - 1. vyd. - Praha : Psychoanalytické nakladatelství, 1992 - 79 s. (Edice Psychoterapie ; Zv. 2) [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1472026775sklad predný
  9. Slovania a avarský kaganát : Výpoveď staroslovanského pohrebiska v Želovciach / Zlata Čilinská. - 1. vyd. - Bratislava : Bradlo, 1992 - 99 s. ISBN 80-7127-059-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1505227667sklad predný
  10. Sima. Le Grand Jeu : Musée d'Art Moderne de la Ville de Paris, 3 avril-21 juin 1992 / Kom. výst. Suzanne Pagé, Jacqueline Munck, Sophie Krebs, Lise Brisson, Odile Burluraux-Blanchard, Lubomír Slavíček, Jana Šálková - Paris : Paris-Musée, 1992 - 310 s. ISBN 2-87900-077-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1467926723sklad zadný