Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1992, Č. 48 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Otis Laubert / Aut. textu kat. Jiří Valoch a Jana Geržová. - Bratislava : Slovenská výtvarná únia, 1992 - 23 s. ISBN 80-83694-00-X [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896726759sklad zadný
  4. Atika. Objekt contra design : Moravská galerie v Brně, 20.2.-22.3.1992, Výstavní síň Forum, Praha, 31.3.-19.4.1992 / Konc. výst. Dagmar Koudelková. ; Aut. kat. Jiří Javůrek a Jiří Pelcl. - Brno : Moravská galerie, [1992] - [22] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896726747sklad zadný
  5. Almási. Drahoš. Košuthová : Žitnoostrovské múzeum v Dunajskej Strede, jún - júl 1992 / Výst. pripr. a kat. zost. Kornélia Nagyová. - [Dunajská Streda] : [s. n.], [1992] - 12 voľných listov [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896726681sklad zadný
  6. III. medzinárodné sympózium umeleckého šperku Kremnica '92. The 3rd international symposium ON ART JEWELLERY KREMNICA '92 : Múzeum mincí a medailí, Kremnica, sympózium 25.6.-16.7.1992 / Aut. symp. Agneša Schrammová. - [Bratislava] : Slovenská výtvarná únia, [1992] - [44] s. ISBN 80-85694-06-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896727171sklad zadný
  7. Klára Bočkayová. Obrazy : Galerie Jaroslava Krále, Brno, 13. října - 8. listopadu 1992 / Kom. výst. Jana Vránová. ; Aut. textu kat. Jiří Valoch. - [Brno] : [s. n.], [1992] - [12] s. ISBN 80-7009-055-3 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896727192sklad zadný
  8. Prešparty. Nový sen. Stretnutie slovenských a českých výtvarníkov : Umelecká beseda, Bratislava, 10.1.-5.2.1992 / Konc. výst. Dušan Štraus. ; Aut. textu kat. Jana Ševčíková a Jiří Ševčík. - Bratislava : [Slovenská výtvarná únia], 1992 - [16] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896726664sklad zadný
  9. Bohuš Kubinský. Monika Kubinská-Oroszová. Patrik Kovačovský. Matej Gavula : Galéria MEDIUM, Vysoká škola výtvarných umení, Bratislava, 16.7.-22.8.1992 - [Bratislava] : [Galéria MEDIUM], [1992] - [20] s. [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896726646sklad zadný
    II 896726647sklad zadný
  10. 10.A-R

    A-R / Aut. textu kat. Jana Geržová a Jiří Valoch. - [s. l.] : [s. n.], [1992] - [53] s. [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896726663sklad zadný
    II 896734826sklad zadný