Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. Gerulata : Bratislava, 1993 / Text kat. Katarína Bajcurová. - Bratislava : Slovenská výtvarná únia, [1993]1999 - 73 s. ISBN 80-85694-33-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732719sklad zadný

  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1993, Č. 49 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  4. Antonín Kybal / Vlastimil Havlík, Ludmila Kybalová. - 1. vyd. - Nové Město nad Metují : Městský úřad a Městská knihovna, 1993 - 54 s. (Kulturní tradice Novoměstska ; Sv. 1) ISBN 80-900013-6-X [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1678632678sklad predný

  5. Annie Leibovitz / Réžia Rebecca Frayn ; Edit. Melvyn Bragg - London : Phaidon, 1993 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    V 242253príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  6. Art and Eternity : The Nefertari wall paintings conservation project 1986-1992 / Edit. Miguel Angel Corzo, Mahasti Afshar - [s. l.] : The Paul Getty Trust, 1993 - 140, [9] s. ISBN 0-89236-130-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1696433317sklad zadný

  7. James McNeill Whistler : First Immpressions / Avis Berman - New York : Harry N. Abrams, 1993 - 92 s. ISBN 0-8109-3968-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1698233341sklad zadný

  8. Dangerous Curves : The Art of the Guitar / Darcy Kuronen. - 1st ed. - Boston : Museum of Fine Arts, 1993 - 223 s. ISBN 0-87846-485-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1698433343sklad zadný

  9. Glasgow School of Art : Charles Rennie Mackintosh / James Macaulay. - 1st ed. - London : Phaidon, 1993 - [58] s. (Architecture in Detail) ISBN 0-7148-2778-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1722633955sklad zadný

  10. The Englishness of English Art : An expanded and annotadet version of the Reith Lectures broadcast in October and November 1955 / Nikolaus Pevsner. - repr. - London : Penguin Books, 1993 - 229 s. ISBN 0-14-013738-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1725234005sklad predný