Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Gerulata : Bratislava, 1993 / Text kat. Katarína Bajcurová. - Bratislava : Slovenská výtvarná únia, [1993]1999 - 73 s. ISBN 80-85694-33-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732719sklad zadný
  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1993, Č. 49 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. Konservieren und Restaurieren in Deutschland / Josef Riederer. - [1.] Aufl. - Bonn : Inter Nationes, 1993 - 94 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1549428964sklad predný
  5. Hundertwasser / Harry Rand. - [1.] Aufl. - Köln : Benedikt Taschen Verlag, 1993 - 199 s. ISBN 3-8228-9656-X [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1553329137sklad zadný
  6. École des arts décoratifs Strasbourg : Vierzehn Künstler. Quatorze créateurs / Hl. zost. Claude Rossignol. - [1.] éd. - Strasbourg : Culture Bank Tomi Ungerer, [1993] - 30 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 15509A29042sklad zadný
  7. Impresionizmus, malíři a obrazy / Bernard Denvir. - 1. vyd. - Praha : Gemini, 1993 - 424 s. ISBN 80-7161-051-8 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PIV 1521828222príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  8. O tvořivosti ve vědě, politice a umění II.. II. diel, O tvořivosti ve vědě, politice a umění / Jaroslav Malina - Brno : Nadace Universitas Masarykiana, 1993 - 357 s. ISBN 80-901305-7-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1528928587sklad zadný
  9. Malá slovenská encyklopédia. Encyclopaedia Beliana : A-Ž / Anna Prociková a kol.. - 1. vyd. - Bratislava : Encyklopedický ústav SAV, 1993 - 822 s. ISBN 80-85584-12-3 [2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PII 1509127788príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    II 1509128532sklad zadný
  10. Franz Kafka / Klaus Wagenbach. - 2. vyd. - Praha : Mladá fronta, 1993 - 184 s. ISBN 80-204-0393-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1529428593sklad predný