Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. Gerulata : Bratislava, 1993 / Text kat. Katarína Bajcurová. - Bratislava : Slovenská výtvarná únia, [1993]1999 - 73 s. ISBN 80-85694-33-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732719sklad zadný

  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1993, Č. 49 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  4. Čestmír Suška. Vnitřní světlo / Innerlight : Galerie Václava Špály, Praha, 1.4.-18.4.1993, Galerie U bílého jednorožce, Klatovy, 22.4.-25.5.1993, Galerie Caesar, Olomouc, 7.7.-1.8.1993 / Kurátor výst. Marie Judlová. - Praha : [Galerie Václava Špály], [1993] - [16] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733428sklad zadný

  5. Albin Brunovský. Grafika zo zbiorów Katowickiej Filii ASP W Krakowie : Katowicka Fillia Akademii Sztuk Pieknych w Krakowie, Katowice [1993] / Úvod. text kat. Tadeusz M. Siara. - Kraków : Fundacja na rzecz katowickej Fillii Akademii Sztuk Pieknych w Krakowie, [1993] - [44] s. ISBN 83-903719-0-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733523sklad zadný

  6. Ferdinand Hodler. Zeichnungen der Reifzeit 1900-1918 aus der Graphischen Sammlung des Kunsthauses Zürich. Teil 2 : Jenaer Stadtmuseum, Jena, 25.3.-9.5.1993 / Aut. kat. a výst. Bernhard von Waldkirch. - Zürich : Kunsthaus, 1993 - 312 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733594sklad zadný

  7. Bazén : Bazén v starom kúpalisku na Žižkovej ul., Bratislava, 30.4.-15.5.1992 / Kurátorka výst. Beata Jablonská. - [Bratislava] : [s. n.], [1993] - 66 s. ISBN 80-900444-9-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734520sklad zadný

  8. AMFO a DIAFOTO '93. XXI. Celoslovenská výstava amatérskej fotografie a prehliadka diapozitívov - AMFO a DIAFOTO '93 : Regionálne kultúrne stredisko, Humenné, 16.10.-7.11.1993 / Aut. úvodu Ján Gyén. - Bratislava : Národné osvetové centrum, [1993] - [38] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734661sklad zadný

  9. Národná galéria slovenská : 60 rokov / Viera Gallová - Martin : Turčianska galéria, 1993 - 30, [2] s. ISBN 80-88686-02-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734991sklad zadný

  10. Peter Matis : planetárium. Textilné (a iné) obrazy a objekty / Danica Lovišková - Nitra : Nitrianska štátna galéria, 1993 - [24] s. ISBN 80-85746-01-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896735022sklad zadný