Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. Gerulata : Bratislava, 1993 / Text kat. Katarína Bajcurová. - Bratislava : Slovenská výtvarná únia, [1993]1999 - 73 s. ISBN 80-85694-33-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732719sklad zadný

  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1993, Č. 49 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  4. Trenčín : Vlastivedná monografia 1 / Hl. zost. Milan Šišmiš - Bratislava : Alfa, 1993 - 382,[8] s. ISBN 80-05-01114-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1512327914sklad zadný

  5. Učebnica pedagogiky : Základné a požadované vedomosti / Arnim Kaiser, Ruth Kaiserová. - 1. vyd. - Bratislava : Slovenské pedagogické nakladateľstvo, 1993 - 299 s. ISBN 80-08-02006-7 [5, z toho voľných 5]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1511627888sklad predný
    I 1511627889sklad predný
    I 1511627890sklad predný
    I 1511627891sklad predný
    I 1511627892sklad predný

  6. Ústava Slovenskej republiky - Bratislava : Slovenská národná rada, [1993] - [50] s. ISBN 80-9000443-0-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1512127907sklad zadný

  7. The Constitution of the Slovak Republic - Bratislava : The National Council of the Slovak Republic, [1993] - [50] s. ISBN 80-900443-2-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1512127908sklad zadný

  8. Zlínský funkcionalismus-Funktionalismus von Zlín : Sborník příspěvků sympózia pořádaného u příležitosti 100. výročí narození Františka Lydie Gahury a 90. narozenin Vladimíra Karfíka / Red. Ludvík Ševeček - Zlín : Státní galerie, 1993 - 100 s. ISBN 80-85 052-17-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 1511527879sklad zadný

  9. Slovník náboženství / Mircea Eliade, Ioan P. Culianu ; Spoluaut. H. S. Wiesner. - 1. vyd. - Praha : Český spisovatel, 1993 - 318 s. ISBN 80-202-0438-5 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1506927706sklad predný
    I 1506927791sklad predný

  10. Antikódy / Václav Havel. - 1. vyd. - Praha : Odeon, 1993 - 91, [56] s. ISBN 80-207-0442-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1509327793sklad zadný