Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 542  
Váš dotaz: Rok vydania = "1993"
  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Gerulata : Bratislava, 1993 / Text kat. Katarína Bajcurová. - Bratislava : Slovenská výtvarná únia, [1993]1999 - 73 s. ISBN 80-85694-33-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732719sklad zadný
  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1993, Č. 49 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. 100 años de compromiso con el país, 1886/1986 / / Sociedad Central de Arquitectos. - Buenos Aires, Argentina : : La Sociedad,, 1993. - 318 p. : ISBN 9879974107 [Objednaný dokument]
    kniha

    kniha

  5. Painting as model / Autor Yve-Alain Bois. - 1st MIT Press pbk. edition - Cambridge (Massachusetts) : MIT Press Cambridge, Massachusetts, London, England, 1993 - xxx, 327 strán (An October Book) ISBN 978-0-262-52180-2 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2569148187sklad zadný
    II 25691 150129sklad zadný
  6. One hundred saints : their lives and likenesses drawn from Butler's "Lives of the saints" and great works of Western art. - 1st ed. - Boston, New York, Toronto, London : Bulfinch Press Book, Little, Brown an company, 1993 - 279 s. ISBN 0-8212-2009-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2314144804sklad zadný
  7. Management guidelines for world cultural heritage sites / Editor Bernard Melchior Feilden, Jukka Jokilehto - Roma : ICCROM, 1993 - xi, 122 s. ISBN 92-9077-110-X [1, z toho voľných 0; Dokument sa spracováva]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2343645318sklad zadný** Dokument sa spracováva **
    kniha

    kniha

  8. Život Vincenta van Gogha / Autor Henri Perruchot - [Olomouc] : Votobia, 1993 - 254 s. ISBN 80-85619-67-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 2318044913sklad predný
  9. Color atlas of anatomy : a photographic study of the human body / Autor Johannes W. Rohen, Chihiro Yokochi ; Spoluautor Lynn J. Romrell. - Third edition - Tokyo : Igaku-Shoin, 1993 - ix, 484 strán ISBN 0-89640-228-2 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PII 2528047763príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  10. Suzdal' / Autor Georgij Karlovič Vagner - Moskva : Iskusstvo, 1993 - 138 strán [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1075215517sklad predný

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom, ako používame cookies.