Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Gerulata : Bratislava, 1993 / Text kat. Katarína Bajcurová. - Bratislava : Slovenská výtvarná únia, [1993]1999 - 73 s. ISBN 80-85694-33-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732719sklad zadný
  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1993, Č. 49 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. Oto Bachorík. Sochy : Galéria mesta Bratislavy, Mirbachov palác, Bratislava, 5.11.-12.12.1993 / Prípr. výst. Ivan Jančár. ; Úvod text kat. Bohumír Bachratý. - [s. l.] : [s. n.], 1993 - [36] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732886sklad zadný
  5. Darina Gladišová. Sine gua non. Podmienka vnútorného pokoja : [s. n.], [s. l.], [1993] / Text kat. Zuzana Rollová. - [s. l.] : [s. n.], [1993] - [14] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732906sklad zadný
  6. Zora Palová. Miloš Balgavý. Juraj Opršal. Štěpán Pala : Galerie Broft, Waalre, [1993] / Kom. výst. Magdaléna Rollerová. - [Bratislava] : Ministerstvo kultúry SR, [1993] - [54] s. ISBN 80-85694-36-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732878sklad zadný
  7. Reštaurovanie jazdeckého súsošia Márie Terézie z Nitry. Miroslav Černák : Bratislavský hrad, august-september 1993 / Kom. výst. Danuta Učníková. ; Scenár a text kat. Ingrid Ciulisová. - [Bratislava] : [s. n.], [1993] - [15] s. ISBN 80-900446-8-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732921sklad zadný
  8. Neue Medien Laserkunst. Symbiose Kunst und Technik. Workshop : Schloss Mojmirovce im Rahmen der Sommerakademie für Malerei und Neue Medien - [Bratislava] : [Goethe Institut], [1993] - [28] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732970sklad zadný
  9. Johanna Kandl. Akte / Nudes : Galerie Knoll, Budapest, 1993 / Úvod. text kat. Silvia Eiblmayr. - Wien & Budapest : Galerie Knoll, 1993 - [86] s. ISBN 3-900948-10-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732984sklad zadný
  10. Milan Flajžík. Marian Komáček. Ján Raška : Záhorská galéria, Senica, 1993 / Kom. výst. Dana Janáčková. - Senica : Záhorská galéria, 1993 - [12], [12], [12] s. v skladačke ISBN 80-85738-03-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733063sklad zadný