Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 587  
Váš dotaz: Rok vydania = "1994"
  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1994, Č. 50 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Why people photograph : selected essays and reviews / Autor Robert Adams. - First edition - New York : Aperture, 1994 - 186 strán ISBN 978-0-89381-603-2 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2565248148sklad zadnývypož.( (do 01.02.2049)
  4. Furniture restoration and repair : for beginners / Autor Kevin Jan Bonner - Lewes : Guild of Master Craftsman Publications, 1994 - 192 strán ISBN 0-946819-64-5 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2512647562sklad zadnývypož.( (do 06.05.2047)
  5. Bosorky : nevesty Satanove / Autor Jean-Michel Sallmann - Bratislava : Vydavateľstvo Slovart, 1994 - 192 s. (Horizonty) ISBN 80-7145-124-X [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1556844634sklad predný
  6. World Press Photo Yearbook 1994. - 1st ed. publ. - London : Thames and Hudson, New York and London, 1994 - 128 s. ISBN 0-500-97412-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2317744904sklad zadný
  7. Aldrich : catalog handbook of fine chemicals 1994-1995 - Wicklow : Aldrich Chemical Company, 1994 - 1837, 538 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2342145278sklad zadný
  8. Tapestry / Autor Barty Phillips - London : Phaidon Press, 1994 - 240 s. ISBN 0-7148-3862-4 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2359045520sklad zadnývypož.( (do 02.05.2044)
  9. Slovakia : museums and galleries guide-book / Editor Ilja Okál, Gabriela Podušelová. - 1st issue - Bratislava : Slovenské národné múzeum, 1994 - 271 s. ISBN 80-85753-14-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 2391945942sklad predný
  10. Stredoveká filozofia / Alain De Libera. - [1.] vyd. - Bratislava : Archa, 1994 - 99 s. (Filozofia do vrecka ; zv. 8) ISBN 80-7115-055-X [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1541928730sklad predný