Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1994, Č. 50 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Súčasná slovenská keramika : výber / Koncepcia výstavy a katalógu Ľubomíra Slušná - [Bratislava] : Slovenská výtvarná únia, 1994 - [42] s. ISBN 80-85694-56-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896735965sklad zadný
  4. Pocta knihe : Umelecká beseda slovenská, Bratislava, 4.9-29.9.1991 / Komisár výstavy Gerhard Komora - Bratislava : Slovenská výtvarná únia, 1994 - 23 s. ISBN 80-900939-0-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896735964sklad zadný
  5. The poetics of space / Autor Gaston Bachelard ; Úvod John R. Stilgoe - Boston : Beacon Press, 1994 - xxxix, 241 s. ISBN 978-0-8070-6473-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 2001840069sklad predný
  6. Delirious New York : a retroactive manifesto for Manhattan / Autor Rem Koolhaas - New York : Monacelli Press, 1994 - 317 s. ISBN 978-1-885254-00-9 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2005440107sklad zadnývypož.( (do *17.09.2020)
  7. Lisabonský příběh [elektronický zdroj] / Režisér a scenárista Wim Wenders ; Hrajú Rüdiger Vogler, Patrick Bauchau, Teresa Salgueiro - Los Angeles : Hollywood Classic Entertainment, 1994 - 1 DVD (FILM X) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PV 2013340200príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  8. Exotica [elektronický zdroj] / Režisér a scenárista Atom Egoyan - Los Angeles : Hollywood Classic Entertainment, 1994 - 1 DVD (FILM X) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PV 2013440201príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  9. Josef Sudek : slovník místo pamětí / aut. Jan Řezáč. - 1. vyd. - Praha : Artfoto, 1994 - 28 s., [79] s. obr.príl. (Momentky) ISBN 80-901251-9-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 19017 138546sklad predný
  10. Analogon : surrealismus-psychoanalysa-strukturalismus-antropologie-příčné vědy. 12, Žena v množném čísle / Šéfredaktor František Dryje - Praha : Sdružení Analogonu, 1994 - 96, xvi s. , [16] s. obr. príl. ISSN 0862-7630 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1419440541sklad predný