Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1994, Č. 50 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Ernest Zmeták - Môj pozdrav talianskej krajine - pocty : Galéria umenia, Nové Zámky, 26.10.-26.11. 1994 / Aut. konc. kat. a úvod. textu Ernest Zmeták. - Nové Zámky : Galéria umenia, 1994 - [8] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732876sklad zadný
  4. Výstava Mareka Ormandíka "Keď lož znamená smrť". Kampaň Amnesty International proti politickým vraždám a "zmiznutiam" : Galéria Nova, Bratislava, 19.7.-7.8.1994 - [Bratislava] : [s. n.], [1994] - [6] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732911sklad zadný
  5. Ján Zoričák. Cesty kvetov. Voyages des fleurs. Journeys of flowers. Yan Zoritchak : Galéria mesta Bratislavy, Bratislava, december 1994-január 1995, Šarišská galéria, Prešov, február-marec 1995, Galéria M.A.Bazovského, Trenčín, apríl-jún 1995, Tatranská galéria, Poprad, jún-júl 1995, Vlastivedné múzeum, Stará Ľubovňa, august-september 1995 / Aut. kat. a kom. výst. Katarína Bajcurová. - Bratislava : Peter Popelka, 1994 - [50] s. ISBN 80-967203-1-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732891sklad zadný
  6. Grafická tvorba v zbierke Slovenskej sporiteľne a. s. : [Slovenská sporiteľňa, Bratislava, 1994] / Konc. výst. a text kat. Dagmar Srnenská. - [Bratislava] : [Slovenská sporiteľňa], [1994] - [6] s. skladačky [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732907sklad zadný
  7. Oliver Solga : Nitrianska štátna galéria, Nitra, Malokarpatské múzuem, Pezinok, marec 1994 / Odb. prípr. výst. Eva Kollárová. - Nitra : Nitrianska štátna galéria, [1994] - [12] s. ISBN 80-85746-07-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732968sklad zadný
  8. Jozef Jankovič : Univerzitní galerie ZČU, Plzeň, apríl 1994 / Aut. textu kat. Miroslav Zeman. - Bratislava : Agentúra ORMAN, [1994] - [7] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732978sklad zadný
  9. Henry Moore. Shelter Drawings : Salzburger Landessammlungen Rupertinum, Salzburg, 23.7.-23.10.1994 / Úvod. text kat. Sigrun Loos. - Salzburg : Salzburger Landessammlungen Rupertinum, 1994 - [8] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733155sklad zadný
  10. Chohreh Feyzdjou : Galerie Sýpka, Brno [1994] - Brno : Galerie Sýpka, [1994] - [4] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733267sklad zadný