Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1994, Č. 50 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  3. Marie-Agnes Annic. Georges Peignard. Sochaři z Bretaně : Galerie U dobrého pastýře, Galerie Katakomby, Brno, květen-červen 1994 / Kom. výst. a red. kat. Terezie Petišková. ; Text kat. Jiří Havlíček. - Brno : Masarykova univerzita, 1994 - [14] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733713sklad zadný

  4. Itinéraires. Maastricht. Saragosse. Thessalonique. Skopjé. Bucarest. Prague. Katowice. Saint-Etienne : Beaux-Arts de Saint-Etienne [1994] / Konc. výst. Jacques Bonnaval a Josyane Franc. - Saint-Etienne : Beaux-Arts de Saint-Etienne, [1994] - 121 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733754sklad zadný

  5. 6. Schmucksymposium Erfurt 1994 : Erfurt, 28.8.-11.9.1994 / Úvod. text kat. Herbert Schönemann. - [Erfurt] : [s. n.], [1994] - [36] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734213sklad zadný

  6. AMFO a DIAFOTO '94. XXII. Celoslovenská výstava amatérskej fotografie a prehliadka diapozitívov - AMFO a DIAFOTO '94 : Regionálne kultúrne stredisko, Humenné, 8.10.-4.11.1994 / Aut. úvodu Fero Tomík. - Bratislava : Národné osvetové centrum, [1994] - [36] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734662sklad zadný

  7. Staré európske umenie : Výstava z vlastných zbierok. Slovenská národná galéria Bratislava, december 1994 - Bratislava : Videofilm HA, 1994 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    V 4853príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  8. Vladimír Môťovský : sochy. Kresby / Bohumír Bachratý - [Bratislava] : [Spolok výtvarníkov Slovenska], [1994] - 12 s. ISBN 80-967276-0-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896735010sklad zadný

  9. Matej Kren : [autorský katalóg] / Matej Krén - [Bratislava] : [s. n.], [1994] - [106] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896735387sklad zadný

  10. Alina Ferdinandy : socha-šperk. Výstava pri spomienkovom 20. výročí úmrtia umelkyne / Denisa a Karol Kahounovci - [Liptovský Mikuláš] : [Galéria P. M. Bohúňa], 1994 - [16] s. ISBN 80-85706-07-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896735158sklad zadný