Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1994, Č. 50 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. 3.Stupne

    Stupne / Vasilij Kandinskij (Vasily Kandinsky) ; doslov napísal Oskár Čepan, ilustrácie Vasilij Kandinskij. - 1. vyd. - Bratislava : F.R.& G., 1994 - 73 s. (Fragment) ISBN 80-85508-20-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1542228733sklad predný
  4. Agitation zum Glück : Sowjetische Kunst der Stalinzeit / Hl. zost. Karlheinz Kopanski, Jewgenija Petrowa, Karin Stengel. - [1.] Aufl. - Bremen : Ed. Temmen, 1994 - 264 s. ISBN 3-86108-509-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1544328772sklad predný
  5. 16. mezinárodní bienále grafického designu Brno 1994. Plakát/Firemní styl/Propagační grafika : Mezinárodní sympozium Společenská odpovědnost grafického designéra / Red. Eva Rajlichová. - [1.] vyd. - Brno : Moravská galerie, 1994 - 128 s. ISBN 80-7027-038-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1211628815sklad predný
  6. Stredná Európa/ Umenie/ Regióny/ Vzťahy 2. Mitteleuropa. Kunst/Regionen/Beziehungen : Zborník referátov z konferencie študentov dejín umenia / Hl. zost. Štefan Oriško. - [1.] vyd. - Bratislava : Stimul, 1994 - 139 s. ISBN 80-85697-18-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1499229023sklad predný
  7. Architektonická kompozícia : Architektonická kompozícia a estetika / Maroš Finka ; Spoluaut. Jarmila Bencová, Dana Gindlová, Pavel Nahálka, Ivan Kusý, Eva Oravcová, Ľudovít Petránsky, Dagmar Petríková, Marián Zervan. - [1.] vyd. - Bratislava : Katedra humanistiky a teórie arch. a humanizmu FA STU, 1994 - 162 s. (OIKODOME) [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1544428781sklad zadný
    II 1544428783sklad zadný
  8. Dezider Tóth 67-94 / Spoluaut. Zuzana Bartošová, Radislav Matuštík, Jiří Valoch, Hana Vaškovičová, Alena Vrbanová, Dezider Tóth. - [1.] vyd. - Bratislava : O.K.O Agency, 1994 - 108 s. ISBN 80-900939-9-X [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1547028850sklad zadný
    II 1547028851sklad zadný
  9. Egypt, chrámy, bohové a lidé / Alberto Siliotti - Praha : Rebo Productions, 1994 - 290 s. ISBN 80-85815-31-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 1530628368sklad zadný
  10. Život starých Egypťanů / Evžen Strouhal ; Fotogr. Werner Forman. - 2. rozšír. vyd. - London : Opus Publishing, 1994 - 280 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1532828500sklad zadný