Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Peter Pálffy. 1899-1987. Znovuobjavenie európskej umeleckej osobnosti : Neue Galerie der Stadt Linz, 28.9.-5.11.1995, Slovenská národná galéria, Bratislava, 19.3-21.4.1996 / Text kat. Barbara Baum. - Linz : Neue Galerie der Stadt Linz, 1995 - 162 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896729759sklad zadný
  3. Sound off : Výstavy a koncerty / Exhibitions and concerts 1995-1996. Spoločnosť pre nekonvenčnú hudbu - SNEH. Society for non-conventional music - SNEH. Bratislava - Slovakia / Hl. zost. Jozef Cseres, Michal Murin - Bratislava : SNEH, [1995][1996] [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    V 189200príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  4. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1995, Č. 51 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 1995, Nr. 127 (Juni 1995) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. Ján Hlavatý : Galéria mesta Bratislavy, Pálffyho palác, Bratislava, 8.9.-22.10.1995 / Konc. výst. a úvod. text kat. Ivan Jančár. - Bratislava : GMB, [1995] - [12] s. ISBN 80-887662-11-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732903sklad zadný
  7. Kurt Gebauer. Obrazy z dějin vlastního státu. Pictures from the History of a Personal State : Starý královský palác, Pražský hrad, Praha, 14.6.-6.8.1995 / Kurátor výst. Dan Merta. ; Texty kat. Kurt Gebauer a kol. - [Praha] : [Kurt Gebauer], [1995] - 79 s. ISBN 80-900062-9-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732883sklad zadný
  8. Karl Frech. Gedächtnisaustellung zum 50. Todesjahr : Karpatendeutsches Kulturwerk Slowakei, Karlsruhe, Juni bis September 1995 / Text kat. Zuzana Hanzelová. - Karlsruhe : Karpatendeutsches Kulturwerk Slowakei, [1995] - 24 s. ISBN 3-927020-03-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732897sklad zadný
  9. Igor Mosný : Galéria Miloša Alexandra Bazovského, Trenčín, december 1995 / Aut. konc. výst. a kat. Danica Lovišková. - Trenčín : Galéria M. A. Bazovského, 1995 - [14] s. ISBN 80-85140-15-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732912sklad zadný