Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Peter Pálffy. 1899-1987. Znovuobjavenie európskej umeleckej osobnosti : Neue Galerie der Stadt Linz, 28.9.-5.11.1995, Slovenská národná galéria, Bratislava, 19.3-21.4.1996 / Text kat. Barbara Baum. - Linz : Neue Galerie der Stadt Linz, 1995 - 162 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896729759sklad zadný
  3. Sound off : Výstavy a koncerty / Exhibitions and concerts 1995-1996. Spoločnosť pre nekonvenčnú hudbu - SNEH. Society for non-conventional music - SNEH. Bratislava - Slovakia / Hl. zost. Jozef Cseres, Michal Murin - Bratislava : SNEH, [1995][1996] [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    V 189200príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  4. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1995, Č. 51 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. Arch+. 1995, Nr. 127 (Juni 1995) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. Colour and culture : practice and meaning from antiquity to abstraction / Autor John Gage. - 1st pbk. ed. - London : Thames & Hudson, 1995 - 335 s. ISBN 978-0-500-27818-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1977939766sklad zadný
  7. Studies in tectonic culture : the poetics of construction in nineteenth and twentieth century architecture / Autor Kenneth Frampton ; Editor John Cava - Cambridge (Massachusetts) : Cambridge, Massachusetts, London, England, 1995 - xi, 430 s. ISBN 978-0-262-56149-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2004640099sklad zadný
  8. Květ mého tajemství [elektronický zdroj] / Režisér a scenárista Pedro Almodóvar - Los Angeles : Hollywood Classic Entertainment, 1995 - 1 DVD (FILM X) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PV 2011340180príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  9. Cultural studies and cultural value / aut. John Frow - New York : Oxford University Press, 1995 - viii, 190 s. ISBN 0-19-871128-X [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 19339 138973sklad predný