Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Peter Pálffy. 1899-1987. Znovuobjavenie európskej umeleckej osobnosti : Neue Galerie der Stadt Linz, 28.9.-5.11.1995, Slovenská národná galéria, Bratislava, 19.3-21.4.1996 / Text kat. Barbara Baum. - Linz : Neue Galerie der Stadt Linz, 1995 - 162 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896729759sklad zadný
  3. Sound off : Výstavy a koncerty / Exhibitions and concerts 1995-1996. Spoločnosť pre nekonvenčnú hudbu - SNEH. Society for non-conventional music - SNEH. Bratislava - Slovakia / Hl. zost. Jozef Cseres, Michal Murin - Bratislava : SNEH, [1995][1996] [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    V 189200príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  4. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1995, Č. 51 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 1995, Nr. 127 (Juni 1995) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. Architekt Ján M. Bahna / Matúš Dulla. - [1.] vyd. - Bratislava : Meritum, 1995 - 31 s. (Súčasní slovenskí architekti) ISBN 80-88791-01-4 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1543728752sklad predný
    I 1543728753sklad predný
  7. Machiavelli / Quentin Skinner. - 1. vyd. - Praha : Argo, 1995 - 101 s. (Osobnosti) ISBN 80-85794-61-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1556429192sklad predný
  8. The Paradise Garden and the Desert / Steen Estvad Petersen. - [1.] ed. - Copenhagen : The Royal Danish Academy of Fine Arts School of Architecture, 1995 - 48 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1551229046sklad zadný
  9. Skeptikové a těšitelé / Umberto Eco. - 1. vyd. - Praha : Svoboda, 1995 - 417 s. ISBN 80-205-0472-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1555229158sklad predný