Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. Peter Pálffy. 1899-1987. Znovuobjavenie európskej umeleckej osobnosti : Neue Galerie der Stadt Linz, 28.9.-5.11.1995, Slovenská národná galéria, Bratislava, 19.3-21.4.1996 / Text kat. Barbara Baum. - Linz : Neue Galerie der Stadt Linz, 1995 - 162 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896729759sklad zadný

  4. Sound off : Výstavy a koncerty / Exhibitions and concerts 1995-1996. Spoločnosť pre nekonvenčnú hudbu - SNEH. Society for non-conventional music - SNEH. Bratislava - Slovakia / Hl. zost. Jozef Cseres, Michal Murin - Bratislava : SNEH, [1995][1996] [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    V 189200príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  5. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1995, Č. 51 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  6. Arch+. 1995, Nr. 127 (Juni 1995) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. György Jovánovics : XLVI Biennale di Venezia. Padiglione d'Ungheria, Venezia, 11.6.-15.10.1995 / Konc. výst. Márta Kovalovszky. - [Székesfehérvár] : [Szent István Király Múzeum], 1995 - 70 s. ISBN 963-7390-46-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733491sklad zadný

  8. Výmena pozícií. Seiten Wechsel : Heildelberger Schloss, Heildelberg, máj 1995, Dom kultúry, Bratislava, jún 1995 / Text W. Schaub a V.[iktor] Hulík. - Baden-Württemberg : Landesverband Bildender Künstler und Künstlerinen, 1995 - [30] pohľadníc + 1 s. v skladačke [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733658sklad zadný

  9. Museum der jüdischen Kultur in der Slowakei. Katalog zur ständigen Ausstellung : Slowakisches National Museum, Museum für jüdische Kultur, Bratislava 1995 / Zost. kat. Robert Y. Büchler a kol. - Bratislava : SNM, Museum für jüdische Kultur, 1995 - 56 s. ISBN 80-85753-06-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733702sklad zadný

  10. Galéria Palisády. Škola úžitkového výtvarníctva v Bratislave Jozefa Vydru, Palisády 51, Bratislava : Zborník textov a výtvarných diel, Bratislava, 1995 / Úvod. text Milan Bočkay. - Bratislava : SAPAC, 1995 - 130 s. ISBN 80-85665-56-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896734570sklad zadný