Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Peter Pálffy. 1899-1987. Znovuobjavenie európskej umeleckej osobnosti : Neue Galerie der Stadt Linz, 28.9.-5.11.1995, Slovenská národná galéria, Bratislava, 19.3-21.4.1996 / Text kat. Barbara Baum. - Linz : Neue Galerie der Stadt Linz, 1995 - 162 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896729759sklad zadný
  3. Sound off : Výstavy a koncerty / Exhibitions and concerts 1995-1996. Spoločnosť pre nekonvenčnú hudbu - SNEH. Society for non-conventional music - SNEH. Bratislava - Slovakia / Hl. zost. Jozef Cseres, Michal Murin - Bratislava : SNEH, [1995][1996] [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    V 189200príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  4. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1995, Č. 51 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 1995, Nr. 127 (Juni 1995) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. Biblické témy na grafických listoch 16. až 18. storočia zo zbierok Galérie mesta Bratislavy : Galéria mesta Bratislavy, Mirbachov palác, júl-august 1995 / Aut. prípr. a text kat. Zuzana Hanzelová. - Bratislava : Galéria mesta Bratislavy, [1995] - 80 s. ISBN 80-88762-10-3 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896730909sklad zadný
  7. Ilja Holešovský - Keramika : Oblastná galéria M. A. Bazovského, Trenčín, jún 1985 / Kom. výst. a aut. textu kat. Alena Hejlová. - Trenčín : Oblastná galéria M. A. Bazovského, 1995 - [15] s. skladačky [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896722241sklad zadný
  8. Mária Balážová. Hadia geometria : Galéria Cypriána Majerníka, Bratislava, 19. apríl-8. máj 1995 / Texty v kat. Beata Balgavá, Jana Oravcová a Jiří Valoch. - Trnava : Galéria Jána Koniarka, [1995] - [32] s. ISBN 80-85132-09-5 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896730972sklad zadný
    II 896731785sklad zadný
  9. Jaroslav Vožniak na Ostravsku : Galerie výtvarného umění, Nová síň GVU, Ostrava, červen 1995 / Prípr. výst. a kat. Vilém Jůza. - Ostrava : Galerie výtvarného umění, 1995 - [36] s. ISBN 80-8509-36-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896730984sklad zadný