Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. Peter Pálffy. 1899-1987. Znovuobjavenie európskej umeleckej osobnosti : Neue Galerie der Stadt Linz, 28.9.-5.11.1995, Slovenská národná galéria, Bratislava, 19.3-21.4.1996 / Text kat. Barbara Baum. - Linz : Neue Galerie der Stadt Linz, 1995 - 162 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896729759sklad zadný

  4. Sound off : Výstavy a koncerty / Exhibitions and concerts 1995-1996. Spoločnosť pre nekonvenčnú hudbu - SNEH. Society for non-conventional music - SNEH. Bratislava - Slovakia / Hl. zost. Jozef Cseres, Michal Murin - Bratislava : SNEH, [1995][1996] [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    V 189200príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  5. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1995, Č. 51 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  6. Arch+. 1995, Nr. 127 (Juni 1995) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. Inde : Alex Mlynárčik / Pierre Restany. - Rozš. a dopl. vyd. z franc. orig. - Bratislava : Slovenská národná galéria, 1995 - 284 s. ISBN 80-85188-08-2 [2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PIII 1582129929príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    III 1582135838sklad zadný

  8. Ars geometrica / Spoluaut. Ivo Janoušek, Radoslav Kratina, Jaroslava Severová - Praha : Skupina Jiná geometrie, [1995] - [22] s. [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1582329948sklad zadný
    II 1582330812sklad zadný

  9. Detaily rodinného domu / Peter Špička. - 1. vyd. - Bratislava : Jaga, 1995 - 103 s. (Artech) ISBN 80-967-095-3-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1582829957sklad zadný

  10. Architekt Ján Šprlák-Uličný / Martin Drahovský, Alexander Bél - Martin : Neografia, 1995 - [48] s. ISBN 80-85186-93-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1583029959sklad zadný