Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1996, Č. 52 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Garda Alexander. Emőke Vargová. Gabriela Medveďová. Projekt, Project Ost/West : Galéria Cypriána Majerníka, Bratislava [1996], Slovenská národná galéria, Vermesova vila, Dunajská Streda [1996] / Konc. projektu Garda Alexander. ; Konc. výst. Zora Rusinová. - [Bratislava] : [SNG], [1996] - [44] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732829sklad zadný
  4. Milan Dobeš : modré obdobie 1957-1964 / Konc. výst. a text kat. Dagmar Srnenská. - [Bratislava] : [Slovenská sporiteľňa], [1996] - 31 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732892sklad zadný
  5. Dušan Junek & Grafiq Studio : 17. Medzinárodné bienále grafického designu Brno, Moravská galerie, Místodržitelský palác, Brno, 19.6.-18.8.1996, Galéria mesta Bratislavy, Pálffyho palác, 10.9.-13.10.1996 / Kurátor projektu Bohumír Bachratý. - Bratislava : GMB, 1996 - 31 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732905sklad zadný
  6. Umenie inštinktu (Naive Art). A) Svet ako ornament. B) Maliari z Kovačice : Zbierka Ivana Melicherčíka, 1996 / Konc. a text kat. Ivan Melicherčík. - Bratislava : Rabbit & Solution Studio, 1996 - 200 s. ISBN 80-967619-0-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733100sklad zadný
  7. Peter Sceranka : Múzeum V. Löfflera, Košice, 12.12.1996-2.2.1997, A Miskolci Galéria, Miskolc, august 1997 / Kurátor výst. Vladimír Beskid. - Košice : Múzeum V. Löfflera, [1996] - [21] s. ISBN 80-88760-14-3 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733205sklad zadný
  8. Zbyněk Prokop. Medzistav 1990-1995 : Múzeum V. Löfflera, Košice 1996 / Kurátor výst. Vladimír Beskid. - Košice : Múzeum V. Löfflera, [1996] - [20] s. ISBN 80-88760-12-7 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733211sklad zadný
  9. Petr Nikl : Galerie Sýpka, Brno 1996 - Brno : Galerie Sýpka, [1996] - [4] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733273sklad zadný
  10. Jiří Valoch : Galerie Sýpka, Brno 1996 - Brno : Galerie Sýpka, [1996] - [4] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733277sklad zadný