Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. 3.ARS

    ARS : Časopis Ústavu dejín umenia SAV. 1997/1998. 1997/1998, č. 1-3 - 1 zv. [2, z toho voľných 2]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1016333014príručná knižnica - študovňa
    II 1016333015sklad časopisecký
  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1997, Č. 53 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. 5.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 139/140 (Dezember 1997/Januar 1998) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 138 (Oktober 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 137 (Juni 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. 8.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 136 (April 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  8. Německé a rakouské malířství 19. století ze sbírek Oblastní galerie v Liberci : Oblastní galerie v Liberci 1997 / Aut. textu kat. Markéta Theinhardtová a Miloslava Melanová.. - 1. vyd. - Liberec : Oblastní galerie, 1997 - 167 s. ISBN 80-85050-21-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896730906sklad zadný
  9. Introspekce. Veronika Bromová. Bohuslava Olešová. Margita Titlová Ylovsky : Moravská galerie v Brně, Pražákův palác, Brno, 25. září-9. listopadu 1997 / Konc. výst. Alena Krkošková. - Brno : Moravská galerie v Brně, [1997] - [31] s. ISBN 80-7027-073-X [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896730912sklad zadný