Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. ARS : Časopis Ústavu dejín umenia SAV. 1997/1998. 1997/1998, č. 1-3 - 1 zv. [2, z toho voľných 2]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1016333014príručná knižnica - študovňa
    II 1016333015sklad časopisecký

  4. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1997, Č. 53 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  5. Arch+. 1997, Nr. 139/140 (Dezember 1997/Januar 1998) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  6. Arch+. 1997, Nr. 138 (Oktober 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. Arch+. 1997, Nr. 137 (Juni 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  8. Arch+. 1997, Nr. 136 (April 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  9. Deutschland seit 1945 : Gesehen von drei Generationen einer Familie. Germany since 1945. Seen by three generations. Wanderausstellung / Fotogr. Willi Klar, Dieter Klar, Reto Klar. - 2. Aufl. - München : Goethe-Institut, 1997 - 239 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1674032507sklad zadný

  10. Images in Ivory : Precious Objects of the Gothic Age / Edit. Peter Barnet - Princeton : Princeton University Press, 1997 - XII, 332 s. ISBN 0-691-01610-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 1675932614sklad zadný