Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. 3.ARS

    ARS : Časopis Ústavu dejín umenia SAV. 1997/1998. 1997/1998, č. 1-3 - 1 zv. [2, z toho voľných 2]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1016333014príručná knižnica - študovňa
    II 1016333015sklad časopisecký
  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1997, Č. 53 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. 5.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 139/140 (Dezember 1997/Januar 1998) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 138 (Oktober 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 137 (Juni 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. 8.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 136 (April 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  8. 9. keramické sympózium Lučenec 1997 : Novohradská galéria, Lučenec, 1.7.-31.7.1997 / Prípr. kat. a kurátor sympózia Štefan Oriško. - Bratislava : SVU, [1997] - 22 s. ISBN 80-967017-6-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732939sklad zadný
  9. Alfréd Kubín (1877-1959). "Z napolo zabudnutej zeme" : Šarišská galéria, Prešov, 26.2.-3.4.1997, Ponitrianska galéria, Nitra, 10.4.-20.5.1987, Oravská galéria, Dolný Kubín, 27.5.-6.7.1997, Galéria mesta Bratislavy, Pálffyho palác, Bratislava a Rakúske kultúrne centrum Bratislava, 10.7.-31.8.1997 / Úvod. text kat. Stella Avallone. ; Text kat. Peter Assman. - [Bratislava] : [Rakúske kultúrne centrum], [1997] - [10] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732957sklad zadný