Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. 3.ARS

    ARS : Časopis Ústavu dejín umenia SAV. 1997/1998. 1997/1998, č. 1-3 - 1 zv. [2, z toho voľných 2]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1016333014príručná knižnica - študovňa
    II 1016333015sklad časopisecký
  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1997, Č. 53 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. 5.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 139/140 (Dezember 1997/Januar 1998) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 138 (Oktober 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Apríručná knižnica - študovňalen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 137 (Juni 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. 8.Arch+

    Arch+. 1997, Nr. 136 (April 1997) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  8. Štátne symboly Slovenskej republiky a ich používanie / Peter Karous, Ladislav Vrteľ, Jana Mogelská - Bratislava : GUBKO GORAL, 1997 - 53 s. ISBN 80-88858-19-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1608130527sklad predný
  9. Vrstvy tvaru : Výber z textov / Ľudovít Hološka - Senica : JASEN, [1997] - 130 s. ISBN 80-967551-0-2 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1608430532sklad predný
    I 1608430533sklad predný