Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1998, Č. 54 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  4. Arch+. 1998, Nr. 144/145 (Dec.98) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  5. Arch+. 1998, Nr. 142 (Juli 1998) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  6. Arch+. 1998, Nr. 141 (April 1998 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. Kapitoly k dejinám estetiky na Slovensku / a kol. Ján Gbúr. - 1. vyd. - Prešov : Filozofická fakulta Prešovskej univerzity, 1998 - 205 s. (Studia Aestehetica ; Zv. I.) ISBN 80-8722-37-3 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1673632495sklad predný

  8. Secese / Gabriele Fahr-Beckerová. - 1. vyd. - Praha : Slovart, 1998 - 428 s. ISBN 80-7209-110-7 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PIII 1562832519príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  9. Vývoj výtvarného školstva na Slovensku a Vysoká škola výtvarných umení v Bratislave / Jaroslav Formanko - Bratislava : VŠVU, Katedra teórie a dejín umenia, 1998 - 63 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    B 171287sklad zadný

  10. Velké postavy východního myšlení : Slovník myslitelů / Hl. zost. Ian P. McGreal. - 1. vyd. - Praha : PROSTOR, 1998 - 623 s. (Obzor ; Sv. 19) ISBN 80-85190-93-1 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    PII 1613632582príručná knižnica - študovňalen prezenčne