Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1998, Č. 54 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. 4.Arch+

    Arch+. 1998, Nr. 144/145 (Dec.98) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. 5.Arch+

    Arch+. 1998, Nr. 142 (Juli 1998) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 1998, Nr. 141 (April 1998 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Sklo

    Sklo : Galéria Jána Koniarka, Trnava, apríl 1998 / Aut. textu kat. Katarína Bajcurová. - Trnava : Galéria Jána Koniarka, 1998 - [4] s. ISBN 80-85132-21-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896730968sklad zadný
  7. Vladimír Popovič. Čo bolo to nebolo / Krkváže - kresby - akčné fotografie (60. roky) : Oravská galéria, Dolný Kubín, Župný dom, 3.4.-31.5.1998 / Konc. výst. Eva Luptáková. ; Text kat. Iva Mojžišová a Vladimír Popovič. - Dolný Kubín : Oravská galéria, 1998 - [6] s. ISBN 80-88918-01-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896730974sklad zadný
  8. Close echoes. Public body & Artificial Space. Veřejné tělo & Umělý prostor : Galerie hl. města Prahy, Městská knihovna, 6.3.-31.5.1998, Kunsthalle Krems, 20.9.-22.11.1998 / Kurátori výst. a aut. textov Olga Malá, Wolfgang Denk a Karel Srp. ; Ostat. aut. textov David Musgrave a David Bussel. - Praha : Galerie hl. m. Prahy, 1998 - [168] s. ISBN 80-7010-053-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896730958sklad zadný
  9. SOGA, Aukčná spoločnosť Bratislava : 12. zimná aukcia výtvarných diel a umeleckých predmetov / Zost. kat. Ján Abelovský. - Bratislava : SOGA, [1998] - 102 s. ISBN 80-967352-9-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732655sklad zadný