Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1998, Č. 54 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  4. Arch+. 1998, Nr. 144/145 (Dec.98) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  5. Arch+. 1998, Nr. 142 (Juli 1998) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  6. Arch+. 1998, Nr. 141 (April 1998 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. Arp et ses amis. : Chateau de Villeneuve, Vence [1998] / Kom. výst. Pierre Case, Pietro Bellasi a Zia Mirabdolbaghi. - Vence : [s. n.], [1998] - 182 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733538sklad zadný

  8. Helmut Federle. Black Series I + II und Nachbarschaft der Farben : Aargauer Kunsthaus, Aarau, 14.6.-6.9.1998, Staatliche Kunsthalle, Karlsruhe, 26.9.-8.11.1998, Kunstverein Braunschweig e.V., Haus Salve Hospes, 22.2.-5.4.1999 / Prípr. výst. Beat Wismer. - Baden : Vrlg. Lars Müller, [1998] - 119 s. ISBN 3-907044-77-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733544sklad zadný

  9. Mladen Stilinovič : SCCA - Zagreb, 1998 / Aut. kat. Spomenka Nikitovič. - Zagreb : SCCA, 1998 - 75 s. ISBN 953-6181-88-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733624sklad zadný

  10. Itinerari sublimi. Viaggi d'artisti tra il 1750 e il 1850 : Museo Cantonale d'Arte, Lugano, 1.8.-1.11.1998Museo Cantonale d'Arte / Kurátor výst. Manuela Kahn-Rossi. - Lugano : Museo Cantonale d'Arte, 1998 - 341 s. ISBN 88-8118-413-3 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733684sklad zadný