Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1998, Č. 54 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. Arch+. 1998, Nr. 144/145 (Dec.98) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. Arch+. 1998, Nr. 142 (Juli 1998) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. Arch+. 1998, Nr. 141 (April 1998 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. Inventar / Gerhard Spring - Salzburg : Edition Fotohof, 1998 - [140] s. ISBN 3-901756-08-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1792136076sklad zadný
  7. Kalendář mění tvář : vnímání času v proměnách staletí / Vladimír Klíma - Olomouc : Votobia, 1998 - 155 s. ISBN 80-7198-339-X [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 1793036088sklad prednýPríručná knižnica Ladislav Čarnývypož.( (do 22.11.2032)
  8. Functionalist design : an ongoing history / Autor George H. Marcus - München : Prestel-Verlag, 1998 - 168 s. ISBN 3-7913-1423-8 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1973939690sklad zadný
  9. Architectural principles in the age of humanism : in the age of humanism / Autor Rudolf Wittkower. - 5th ed. - Chichester : Academy Editions, 1998 - 160 s. ISBN 0-471-97763-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2004140093sklad zadný