Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. 3.ARCH

    ARCH : cena časopisu ARCH o architektúre a inej kultúre 2002 / Red. Hana Kopecká, Henrieta Moravčíková. 1999. Roč. 4, č. 1-12 - [26 s.] [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    IV 1623734189malý sklad-knihy
  3. Fórum architektúry : mesačník Spolku architektov Slovenska. 2000. Roč. 10, č. 1-12 - 1 zv. [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1504533044príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  4. Graphis : The International Magazine of Design and Communication. 2000. Vol. 55, Vol. 56, Is. 325-327 - 1. viaz. zv. [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 785134321sklad predný
  5. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1999, Č. 55 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Arch+

    Arch+. 1999, Nr. 147 (Aug. 1999) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. 8.Arch+

    Arch+. 1999, Nr. 146 (April 1999) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  8. 9.G BOD

    G BOD : Nitrianska galéria, Nitra / Kurátorka výst. Eva Trojanová. - Nitra : Nitrianska galéria, [1999] - [32] s. skladačky ISBN 80-85746-20-4 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732837sklad zadný
  9. Salón architektov 1997 : Dom kultúry, Banská Bystrica, 4.5.-13.5.1999, Spolok architektov Slovenska, Banská Bystrica 14.5.-31.5.1999 / Org. výst. a zost. kat. kancelária SAS. - Banská Bystrica : Spolok architektov Slovenska, [1999] - [48] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732854sklad zadný