Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. 3.ARCH

    ARCH : cena časopisu ARCH o architektúre a inej kultúre 2002 / Red. Hana Kopecká, Henrieta Moravčíková. 1999. Roč. 4, č. 1-12 - [26 s.] [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    IV 1623734189malý sklad-knihy
  3. Fórum architektúry : mesačník Spolku architektov Slovenska. 2000. Roč. 10, č. 1-12 - 1 zv. [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1504533044príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  4. Graphis : The International Magazine of Design and Communication. 2000. Vol. 55, Vol. 56, Is. 325-327 - 1. viaz. zv. [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 785134321sklad predný
  5. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1999, Č. 55 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Arch+

    Arch+. 1999, Nr. 147 (Aug. 1999) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. 8.Arch+

    Arch+. 1999, Nr. 146 (April 1999) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  8. Ateliér maľby : Galéria MEDIUM VŠVU, Bratislava, 24.2.-28.3.1999, Galéria "T", Komárno, 2.5.-4.6.1999, Oravská galéria, Dolný Kubín, 12.6.-11.7.1999, Štátna galéria, Nitra, 5.10.-31.10.1999 / Aut. textu kat. Ľudovít Hološka a Ján Berger. - Bratislava : VŠVU, Katedra maliarstva, 1999 - [4] voľné listy a leporelo [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896731771sklad zadný
    II 896731772sklad zadný
  9. Pohľady do zbierok. Nákupy a dary zo zbierok Oravskej galérie : Oravská galéria, Dolný Kubín 14.1.-7.3.1999 / Aut. textu kat. Eva Luptáková. - Dolný Kubín : Oravská galéria, 1999 - [8] s. + [4] s. príl. ISBN 80-88918-04-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896731778sklad zadný