Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. ARCH : cena časopisu ARCH o architektúre a inej kultúre 2002 / Red. Hana Kopecká, Henrieta Moravčíková. 1999. Roč. 4, č. 1-12 - [26 s.] [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    IV 1623734189malý sklad-knihy

  4. Fórum architektúry : mesačník Spolku architektov Slovenska. 2000. Roč. 10, č. 1-12 - 1 zv. [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1504533044príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  5. Graphis : The International Magazine of Design and Communication. 2000. Vol. 55, Vol. 56, Is. 325-327 - 1. viaz. zv. [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 785134321sklad predný

  6. Bulletin Moravské galerie v Brně. 1999, Č. 55 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. Arch+. 1999, Nr. 147 (Aug. 1999) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  8. Arch+. 1999, Nr. 146 (April 1999) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  9. Hans Arp. Sophie Taeuber-Arp : Galeria Sztuki Wspólczesnej BUNKIER SZTUKI, Kraków 1999 / Kurátor výst. Krzysztof Gluchowski. - Kraków : BUNKIER SZTUKI, 1999 - 161 s. ISBN 83-86905-19-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733539sklad zadný

  10. Sylvie Fleury : Villa Merkel, Galerie der Stadt Esslingen am Neckar, 31.1.-28.3.1999 / Prípr. výst. a kat. Sylvie Fleury a Renate Wiehager. - Ostfildern-Ruit : Cantz Vrlg., 1999 - 143 s. ISBN 3-89322-973-6 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733543sklad zadný