Výsledky vyhľadávania

Nájdených záznamov: 675  
Váš dotaz: Rok vydania = "2000"
  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Graphis : The International Magazine of Design and Communication. 2001. Vol. 57, Vol. 58, Is. 331-333 - 1. viaz. zv. [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 785134323sklad predný
  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 2000, Č. 56 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. Arch+. 2000, Nr. 152/153 (Október 2000) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. Arch+. 2000, Nr. 151(Juli) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. Arch+. 2000, Nr. 149/150 (April) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. The science of paintings / Autor W. Stanley Taft, Jr., James W. Mayer ; Spolupracovali Peter Ian Kuniholm, Richard Newman, Dusan C. Stulik - New York : Springer Science +Business Media, LLC, 2000 - xi, 236 s. , [20] s. obr. príl. ISBN 978-1-4757-7388-0 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2305644606sklad zadnývypož.( (do 04.02.2047)
  8. Epica : book 13. : Europe´s best advertising / Editor Andrew Rawlins - Suresnes : EPICA S.A., 2000 - 379 s. ISBN 2-88046-457-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 1761744689sklad zadný
  9. A book of the book : some works & projections about the book & writing / Editor Jerome Rothenberg, Steven Clay - New York : Granary Books, 2000 - xiii, 537 strán ISBN 1-887123-29-6 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2434546554sklad zadnývypož.( (do 18.01.2046)

  Tieto stránky využívajú súbory cookies, ktoré uľahčujú ich prezeranie. Ďalšie informácie o tom, ako používame cookies.