Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. Graphis : The International Magazine of Design and Communication. 2001. Vol. 57, Vol. 58, Is. 331-333 - 1. viaz. zv. [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 785134323sklad predný

  4. Bulletin Moravské galerie v Brně. 2000, Č. 56 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  5. Arch+. 2000, Nr. 152/153 (Október 2000) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  6. Arch+. 2000, Nr. 151(Juli) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. Arch+. 2000, Nr. 149/150 (April) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  8. Marie Filippovová. Jde vlna za vlnou. Instalace a kresby : Grafický kabinet zlínského zámku, Zlín, 5.12.2000-18.2.2001 / Aut. textu a prípr. výst. Ladislava Horňáková. - Zlín : Státní galerie, 2000 - [4] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733480sklad zadný

  9. Obraz Tatier : Tatranská galéria, Poprad 2000 / Konc. kat. Jitka Haaková. - Poprad : Tatranská galéria, 2000 - 79 s. ISBN 80-88851-12-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733589sklad zadný

  10. Paula Modersohn-Becker und die Worpsweder. Zeichnungen und Druckgrafik 1895-1906 : Institut für Auslandsbeziehungen, Berlin 1997 / Konc. výst. Wulf Herzogenrath.. - 2. Aufl. - [Berlin] : Institut für Auslandsbeziehungen, 2000 - 151 s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896733590sklad zadný