Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Graphis : The International Magazine of Design and Communication. 2001. Vol. 57, Vol. 58, Is. 331-333 - 1. viaz. zv. [1, z toho voľných 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 785134323sklad predný
  3. Bulletin Moravské galerie v Brně. 2000, Č. 56 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. 5.Arch+

    Arch+. 2000, Nr. 152/153 (Október 2000) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 2000, Nr. 151(Juli) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Arch+

    Arch+. 2000, Nr. 149/150 (April) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. KunstRaumMitteleuropa. 1. Teil. Kroatien. Österreich. Slowakei. Slowenien : Palais Harrach und artLab, Wien, marec 2000 / Kurátori výst. Jana Geržová a kol. - Wien : Galerie Ernst Hilger, 2000 - 68 s. ISBN 3-900318-89-1 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732311sklad zadný
  8. Ján Berger : Galéria mesta Bratislavy, január-február 2000, Oravská galéria, Dolný Kubín, marec-máj 2000, Východoslovenská galéria, Košice, máj-jún 2000, Galéria M. A. Bazovského, Trenčín, júl-september 2000 / Konc. výst. Ivan Jančár. ; Úvod. texty kat. Michaela Jurovská, Ivan Jančár a Ľudovít Hološka. - Bratislava : Galéria mesta Bratislavy, [2000] - [41] s. ISBN 80-88762-47-2 [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732318sklad zadný
    II 8967 145301sklad zadný
  9. Š. Dušan Baláž. Obrazy : Východoslovenská galéria, Košice, 10.2.-10.3.2000 / Aut. úvodu Viktor Jasaň. - [Košice] : [Východoslovenská galéria], [2000] - [24] s. [2, z toho voľných 2]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732326sklad zadný
    II 896732985sklad zadný