Výsledky vyhľadávania

  1. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis

  2. Bulletin Moravské galerie v Brně. 2001, Č. 57 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Asklad časopiseckýlen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  3. 4.Arch+

    Arch+. 2001, Nr. 158 (Dezember) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  4. 5.Arch+

    Arch+. 2001, Nr. 157 (September) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  5. 6.Arch+

    Arch+. 2001, Nr. 156 (Mai) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  6. 7.Arch+

    Arch+. 2001, Nr. 154/155 (Januar) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný

  7. Galina Lišháková & Ingrid Patočková. Miesto činu / séria I. Séria II. : [Galéria MEDIUM VŠVU, Bratislava, 19.1.-17.2.2001] / Text kat. Lucia Lendelová a Radana Žvaková. - [s. l.] : [a. n.], [2001] - [4] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732838sklad zadný
  8. Juraj Hovorka : Výstavná sieň SPP, Bratislava, [12.1.-4.2.2001] / Aut. textu kat. Bohumír Bachratý. - [Bratislava] : [s. n.], [2001] - [12] s. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732853sklad zadný
  9. Šperk. Schmuck : Rakúske kultúrne centrum, Bratislava, 29.1.-26.2.2001 - [Bratislava] : [s. n.], [2001] - [20] s. + pozvánka [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896732862sklad zadný