Výsledky vyhľadávania

  1. Labyrint revue : časopis pro kulturu - Praha : Labyrint - Via Vestra. ročenka ( 1x ročne dvojčísla s priebežným číslovaním) ISSN 1210-6887
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2014: 35-36
    2013: 33-34
    2012: 31-32
    2011: 29-30
    2010: 27-28
    2009: 25-26
    2008: 23-24
    2007: 21-22
    2006: 19-20
    2005: 17-18
    2004: 15-16
    2003: 13-14
    2002: 11-12
    2001: 9-10
    2000: 7-8
    1999: 5-6
    1998: 3-4
    1997: 1-2
    časopis

    časopis


  2. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  3. časopis

    časopis


  4. Praesens : central european contemporary art review = mitteleuropäisches zeitgenössisches kunstblatt - Budapest : Praesens Bt. štvrťročník ISSN 1588-5534
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2007: Sz. 1, Sz. 2, Sz. 3
    2005: Sz. 1, Sz. 2, Sz. 3, Sz. 4
    2004: Sz. 1, Sz. 2, Sz. 3, Sz. 4
    2003: Sz. 1, Sz. 2, Sz. 3, Sz. 4
    2002: Sz. 1, Sz. 2
    časopis

    časopis


  5. Textile Schätze aus Renaissance und Barock aus den Sammlungen des Bayerischen Nationalmuseums : mit grossen Freuden, Triumph und Köstlichkeit / Birgitt Borkopp-Restle ; herausgegeben von Renate Eikelmann mit Beiträgen von Dagmar Drinkler, Thessy Schoenholzer-Nichols und Johannes Pietsch - München : Bayerisches Nationalmuseum, 2002 cop - 222 s. ISBN 3-925058-48-6 [Objednaný dokument]
    kniha

    kniha


  6. Arch+. 2002, Nr. 163 (Dezember) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  7. Praesens : central european contemporary art review = mitteleuropäisches zeitgenössisches kunstblatt. 2002, Sz. 2 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  8. Arch+. 2002, Nr.162 (Oktober) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  9. Arch+. 2002, Nr. 161 (Juni) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  10. Arch+. 2002, Nr. 159/160 (Mai) [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    N/Alen prezenčne
    nerozpoznaný

    nerozpoznaný