Výsledky vyhľadávania

  1. Zlatý řez - Praha : Zlatý řez. iné ISSN 1210-4760
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2010/2011: 33
    2009/2010: 32
    2015: 38
    2014: 37, 39
    2011: 34, 35, 36
    2009: 31
    2008: 30
    2007: 29
    časopis

    časopis


  2. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  3. Design!in : magazín o dizajne a firemnej kultúre=design and corporate culture magazine - Bratislava : Design Slovakia. iné ISSN 1336-3921
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2010: 10
    2008: 8, 9
    2007: 7
    2006: 6
    2005: 4, 5
    2004: 1, 2, 3
    časopis

    časopis


  4. časopis

    časopis


  5. Umělec : současné umění a kultura - Praha : Divus, Ivan Mečl. 6x ročne ISSN 1212-9550
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2008: 1, 2
    2007: 1, 2, 3, 4
    2005: 03.05.2005, 03.05.2005
    2004: 1, 2, 3, 4
    2003: 1, 2
    časopis

    časopis


  6. Design trend : revue nového vizuálního stylu = new visual style review - Brno : Prolinea-centrum pro bydlení. štvrťročník ISSN 1210-1591
    časopis

    časopis


  7. Praesens : central european contemporary art review = mitteleuropäisches zeitgenössisches kunstblatt - Budapest : Praesens Bt. štvrťročník ISSN 1588-5534
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2007: Sz. 1, Sz. 2, Sz. 3
    2005: Sz. 1, Sz. 2, Sz. 3, Sz. 4
    2004: Sz. 1, Sz. 2, Sz. 3, Sz. 4
    2003: Sz. 1, Sz. 2, Sz. 3, Sz. 4
    2002: Sz. 1, Sz. 2
    časopis

    časopis


  8. Graphis : the international journal of design and comunication - New York : Graphis Inc.. obmesačník ISSN 0017-3452
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2001: Is. 331-333
    2000: Is. 325-327, Is. 328-330
    1999: Is. 322-324
    časopis

    časopis


  9. nerozpoznaný

    nerozpoznaný


  10. Architecture Intérieure Cree - Paris. obmesačník ISSN 0294-8657
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2004/2005: 317-322
    2003/2004: 311-316
    2000: Nr.293-295, Nr.296-298
    1999: nr. 290-292
    časopis

    časopis