Výsledky vyhľadávania

  1. Architektúra & urbanizmus : časopis pre teóriu architektúry a urbanizmu = journal of architectural and town-planning theory - Bratislava : ÚSTARCH SAV. štvrťročník ISSN 0044 8680
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2
    2016: 1-2, 3-4
    2015: 1-2, 3-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2004: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    1998: 1-4
    1997: 1-4
    časopis

    časopis


  2. Fotograf - Praha : Fotograf 07 z.s.. polročník ISSN 1213-9602
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 29
    2016: 27, 28
    2015: 25, 26
    2014: 23, 24
    2013: 21, 22
    2012: 19, 20
    2011: 17, 18
    2010: 15, 16
    2009: 13, 14
    2008: 11, 12
    2007: 9, 10
    časopis

    časopis


  3. Remeslo, umenie, dizajn : revue o hodnotách remesla a dizajnu - Bratislava : Ústredie ľudovej umeleckej výroby. štvrťročník ISSN 1335-5457
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2, 3
    2016: 1, 2, 3, 4
    2015: 1, 2, 3, 4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    časopis

    časopis


  4. časopis

    časopis


  5. 5.ARS

    ARS : časopis Ústavu dejín umenia Slovenskej akadémie vied = journal of the Institute of Art History of Slovak Academy of Sciences - Bratislava : SAP-Slovak Academic Press. dva krát za rok ISSN 0044-9008
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2015: 1, 2
    2005: 1, 2
    2014: 1-2, 1-2
    2013: 1-2, 1-2
    2012: 1-2, 1-2
    2011: 1-2, 1-2
    2010: 1-2, 1-2
    2009: 1-2, 1-2
    2008: 1-2, 1-2
    2007: 1-2
    2006: 1-2
    2005: 1-2
    2004: 1-3
    1999/2000: 1-3
    1997/1998: 1-3
    časopis

    časopis


  6. Labyrint revue : časopis pro kulturu - Praha : Labyrint - Via Vestra. ročenka ( 1x ročne dvojčísla s priebežným číslovaním) ISSN 1210-6887
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2014: 35-36
    2013: 33-34
    2012: 31-32
    2011: 29-30
    2010: 27-28
    2009: 25-26
    2008: 23-24
    2007: 21-22
    2006: 19-20
    2005: 17-18
    2004: 15-16
    2003: 13-14
    2002: 11-12
    2001: 9-10
    2000: 7-8
    1999: 5-6
    1998: 3-4
    1997: 1-2
    časopis

    časopis


  7. Bulletin Moravské galerie v Brně - Brno : Moravská galerie a Společnost přátel MG v Brně. ročenka ISSN 0231-5793
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2002/2003: 58/59
    2009: 65
    2008: 64, 64
    2007: 63+CD
    2006: 62
    2005: 61
    2004: 60 + CD-ROM Bibliografie 1963-2003
    2001: 57
    2000: 56
    1999: 55
    1998: 54
    1997: 53
    1996: 52
    1995: 51
    1994: 50
    1993: 49
    1992: 48
    časopis

    časopis


  8. Design!in : magazín o dizajne a firemnej kultúre=design and corporate culture magazine - Bratislava : Design Slovakia. iné ISSN 1336-3921
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2010: 10
    2008: 8, 9
    2007: 7
    2006: 6
    2005: 4, 5
    2004: 1, 2, 3
    časopis

    časopis


  9. 9.Exit

    Exit : nowa sztuka w Polsce=new art in Polsce - Warszawa : Fundacja Exit. štvrťročník ISSN 0867-0625
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2004: 1-4
    2003: 1-4
    2002: 1-4
    2001: 1-4
    2000: 1-2
    1999: 1-4
    1998: 1-4
    časopis

    časopis


  10. časopis

    časopis