Výsledky vyhľadávania

  1. Ceramics : art and perception - Sydney : Art and Perception Pty Ltd. štvrťročník ISSN 1035-1841
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2015: 99, 100, 101, 102
    2014: 95-98
    2013: 91-94
    2012: 87-90
    2011: 83-86
    2010: 79-82
    2009: 75-78
    2008: 71-74
    2007: 67-70
    2006: 63-66
    2005: 59-62
    2004: 55-58
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. Studies in conservation : the journal of the International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works - London : The International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works. obmesačník ISSN 0039-3630
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2, 3-4
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1-6
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2000: Nr. 1-4
    1999: Nr. 1-4
    časopis

    časopis


  4. European photography : the international art magazine for contemporary photography and new media - Berlín : Andreas Müller-Pohle. polročník ISSN 0172-7028
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 101
    2016: 99, 100
    2015: 97, 98
    2014: 95-96
    2013: 93-94
    2012: 91-92
    2011: 89-90
    2010: 87-88
    2009: 85-86
    2008: 83-84
    2007: 81-82
    2006: 79/80
    2005: 77-78
    časopis

    časopis


  5. Architektúra & urbanizmus : časopis pre teóriu architektúry a urbanizmu = journal of architectural and town-planning theory - Bratislava : ÚSTARCH SAV. štvrťročník ISSN 0044 8680
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2
    2016: 1-2, 3-4
    2015: 1-2, 3-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2004: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    1998: 1-4
    1997: 1-4
    časopis

    časopis


  6. Fotograf - Praha : Fotograf 07 z.s.. polročník ISSN 1213-9602
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 29
    2016: 27, 28
    2015: 25, 26
    2014: 23, 24
    2013: 21, 22
    2012: 19, 20
    2011: 17, 18
    2010: 15, 16
    2009: 13, 14
    2008: 11, 12
    2007: 9, 10
    časopis

    časopis


  7. časopis

    časopis


  8. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis


  9. 9.Arch

    Arch : o architektúre a inej kultúre=on architecture and other culture - Bratislava : Vydavateľstvo Eurostav s.r.o.. 12x ročne ISSN 1335-3268
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2, 3, 4, 5, 6, 7-8, 9, 10
    2016: 1-2, 3, 4, 5, 6, 7-8, 9, 10, 11, Cena čas. Arch 2015, 12
    2015: 1-2, 3, 4, 5, 6, 7-8, 9, 10, 11, Cena čas. Arch 2015, 12
    2014: 1-6, 7-12; Cena čas. Arch 14
    2013: 1-6, 7-12; Cena čas. Arch 13
    2012: 1-6, 7-12; Cena čas. Arch 12
    2011: 1-6, 7-12; Cena čas. Arch 11
    2010: 1-6, 7-12; Cena čas. Arch 10
    2009: 1-6, 7-12; Cena čas. Arch 09
    2008: 1-12
    2007: 1-12; Cena čas. Arch 07
    2006: 1-12
    2005: 1-12
    2001: 1-12
    2000: 1-12
    1999: 1-12
    1998: 1-12
    časopis

    časopis


  10. časopis

    časopis