Výsledky vyhľadávania

  1. AD Architectural design - Chichester : John Wiley&Sons Ltd. obmesačník ISBN 10 0470093285 ISSN 0003-8504
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1, 2, 3
    2017: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2013: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2012: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2011: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2010: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2009: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2008: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2007: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2006: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6
    časopis

    časopis


  2. Remeslo, umenie, dizajn : revue o hodnotách remesla a dizajnu - Bratislava : Ústredie ľudovej umeleckej výroby. štvrťročník ISSN 1335-5457
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1
    2017: 1, 2, 3, 4
    2016: 1, 2, 3, 4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    časopis

    časopis


  3. Architektúra & urbanizmus : časopis pre teóriu architektúry a urbanizmu = journal of architectural and town-planning theory - Bratislava : ÚSTARCH SAV. štvrťročník ISSN 0044 8680
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2, 3-4
    2016: 1-2, 3-4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2004: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    1998: 1-4
    1997: 1-4
    časopis

    časopis


  4. Designum : magazín dizajn=design magazine - Bratislava : Slovenské design centrum. štvrťročník ISSN 1335-034x
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1
    2017: 1, 2, 3, 4
    2016: 1, 2, 3, 4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-6
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2004: 1-6
    2001: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    časopis

    časopis


  5. European photography : the international art magazine for contemporary photography and new media - Berlín : Andreas Müller-Pohle. polročník ISSN 0172-7028
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 101, 102
    2016: 99, 100
    2015: 97-98
    2014: 95-96
    2013: 93-94
    2012: 91-92
    2011: 89-90
    2010: 87-88
    2009: 85-86
    2008: 83-84
    2007: 81-82
    2006: 79/80
    2005: 77-78
    časopis

    časopis


  6. 6.Font

    Font : první grafický časopis - Praha-Malý Břenov : Kafka Design, reklamní agentura a grafické studio. obmesačník ISSN 1211-4049
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1, 2
    2017: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1-6
    2014: 1-6
    2013: 1-6
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2004: 1-4
    časopis

    časopis


  7. Fotograf - Praha : Fotograf 07 z.s.. polročník ISSN 1213-9602
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 31
    2017: 29, 30
    2016: 27, 28
    2015: 25, 26
    2014: 23, 24
    2013: 21, 22
    2012: 19, 20
    2011: 17, 18
    2010: 15, 16
    2009: 13, 14
    2008: 11, 12
    2007: 9, 10
    časopis

    časopis


  8. Japan architect - Tokyo : Shinkenshiku-sha Co., Ltd.. štvrťročník ISSN 0021-4302
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 108, 109
    2017: 104, 105, 106, 107
    2016: 100, 101, 102, 103
    2015: 96-97, 98-99
    2014: 92-93, 94-95
    2013: 88-89, 90-91
    2012: 84-85, 86-87
    2011: 80-81, 82-83
    2010: 76-77, 78-79
    2009: 72-73, 74-75
    2008: 68-69, 70-71
    2007: 64-65, 66-67
    2006: 60-63
    2005: 56-59 32-33, 34-35, 36-37, 38-39
    časopis

    časopis


  9. časopis

    časopis


  10. 10.Umění

    Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis