Výsledky vyhľadávania

  1. 1.SME

    SME - Bratislava : Petit Press. denník ISSN 1335-440X
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1-28, 25-50, 51-75, 76-100, 101-119
    časopis

    časopis


  2. Japan architect - Tokyo : Shinkenshiku-sha Co., Ltd.. štvrťročník ISSN 0021-4302
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 108, 109
    2017: 104, 105, 106, 107
    2016: 100, 101, 102, 103
    2015: 96-97, 98-99
    2014: 92-93, 94-95
    2013: 88-89, 90-91
    2012: 84-85, 86-87
    2011: 80-81, 82-83
    2010: 76-77, 78-79
    2009: 72-73, 74-75
    2008: 68-69, 70-71
    2007: 64-65, 66-67
    2006: 60-63
    2005: 56-59 32-33, 34-35, 36-37, 38-39
    časopis

    časopis


  3. AD Architectural design - Chichester : John Wiley&Sons Ltd. obmesačník ISBN 10 0470093285 ISSN 0003-8504
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1, 2, 3
    2017: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2013: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2012: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2011: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2010: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2009: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2008: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2007: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2006: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6
    časopis

    časopis


  4. Remeslo, umenie, dizajn : revue o hodnotách remesla a dizajnu - Bratislava : Ústredie ľudovej umeleckej výroby. štvrťročník ISSN 1335-5457
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1
    2017: 1, 2, 3, 4
    2016: 1, 2, 3, 4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    časopis

    časopis


  5. Architektúra & urbanizmus : časopis pre teóriu architektúry a urbanizmu = journal of architectural and town-planning theory - Bratislava : ÚSTARCH SAV. štvrťročník ISSN 0044 8680
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2, 3-4
    2016: 1-2, 3-4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2004: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    1998: 1-4
    1997: 1-4
    časopis

    časopis


  6. časopis

    časopis


  7. časopis

    časopis


  8. Studies in conservation : the journal of the International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works - London : The International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works. obmesačník ISSN 0039-3630
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1-2
    2017: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1-6
    2014: 1-6
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2000: Nr. 1-4
    1999: Nr. 1-4
    časopis

    časopis


  9. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis


  10. Flash art : the world´s leading art magazine; Czech & Slovak edition - Milan : Giancarlo Politi Editore Srl. štvrťročník ISSN 1336-9644
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 46, 47
    2017: 42, 43, 44, 45
    2016: 38, 39, 40, 41
    2015: 36, 37
    2009: 11-12, 13, 14
    2015: 35-37
    2014: 31-34
    2013: 27-30
    2012: 23-26
    2011: 19-22
    2010: 15-18
    2007/2008: 7-10
    2006/2007: 3-6
    2006: 1-4
    časopis

    časopis