Výsledky vyhľadávania

  1. Lucia Dovičáková : +, + / Autor textu katalógu Gabriela Kisová - Bratislava : Krokus galéria, 2011 - il., far. [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896745586sklad zadný
  2. Japan architect - Tokyo : Shinkenshiku-sha Co., Ltd.. štvrťročník ISSN 1342-6478
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 112, 113, 114, 115
    2018: 108, 109, 110, 111
    2017: 104, 105, 106, 107
    2016: 100-101, 102-103
    2015: 96-97, 98-99
    2014: 92-93, 94-95
    2013: 88-89, 90-91
    2012: 84-85, 86-87
    2011: 80-81, 82-83
    2010: 76-77, 78-79
    2009: 72-73, 74-75
    2008: 68-69, 70-71
    2007: 64-65, 66-67
    2006: 60-63
    2005: 56-59 32-33, 34-35, 36-37, 38-39
    časopis

    časopis

  3. AD Architectural design - Chichester : John Wiley&Sons Ltd. obmesačník ISBN 10 0470093285 ISSN 0003-8504
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2018: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2017: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2016: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2015: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2014: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2013: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2012: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2011: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2010: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2009: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2008: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2007: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2006: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6
    časopis

    časopis

  4. 7.Font

    Font : první grafický časopis - Praha-Malý Břenov : Kafka Design, reklamní agentura a grafické studio. obmesačník ISSN 1211-4049
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2018: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2017: 1, 2, 3, 4, 5, 6
    2016: 1-6
    2015: 1-6
    2014: 1-6
    2013: 1-6
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2004: 1-4
    časopis

    časopis

  5. Designum : magazín dizajn=design magazine - Bratislava : Slovenské design centrum. štvrťročník ISSN 1335-034x
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1, 2, 3
    2018: 1, 2, 3, 4
    2017: 1, 2, 3, 4
    2016: 1-4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-6
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2004: 1-6
    2001: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    časopis

    časopis

  6. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1-2
    2018: 3, 1-2, 4, 5, 6
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis

  7. Remeslo, umenie, dizajn : revue o hodnotách remesla a dizajnu - Bratislava : Ústredie ľudovej umeleckej výroby. tri krát za rok ISSN 1335-5457
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1, 2, 3
    2018: 1, 2, 3
    2017: 1, 2, 3, 4
    2016: 1-4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    časopis

    časopis