Výsledky vyhľadávania

  1. Japan architect - Tokyo : Shinkenshiku-sha Co., Ltd.. štvrťročník ISSN 1342-6478
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 112, 113, 114, 115
    2018: 108, 109, 110, 111
    2017: 104, 105, 106, 107
    2016: 100-101, 102-103
    2015: 96-97, 98-99
    2014: 92-93, 94-95
    2013: 88-89, 90-91
    2012: 84-85, 86-87
    2011: 80-81, 82-83
    2010: 76-77, 78-79
    2009: 72-73, 74-75
    2008: 68-69, 70-71
    2007: 64-65, 66-67
    2006: 60-63
    2005: 56-59 32-33, 34-35, 36-37, 38-39
    časopis

    časopis

  2. European photography : the international art magazine for contemporary photography and new media - Berlín : Andreas Müller-Pohle. polročník ISSN 0172-7028
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 105, 106
    2018: 103, 104
    2017: 101, 102
    2016: 99-100
    2015: 97-98
    2014: 95-96
    2013: 93-94
    2012: 91-92
    2011: 89-90
    2010: 87-88
    2009: 85-86
    2008: 83-84
    2007: 81-82
    2006: 79/80
    2005: 77-78
    časopis

    časopis

  3. Studies in conservation : the journal of the International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works - London : The International Institute for Conservation of Historic and Artistic Works. 8x ročne ISSN 0039-3630
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8
    2018: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8
    2017: 1-2, 3-4, 5-6, 7-8
    2016: 1-6
    2015: 1-6
    2014: 1-6
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2000: Nr. 1-4
    1999: Nr. 1-4
    časopis

    časopis

  4. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1-2, 3
    2018: 3, 1-2, 4, 5, 6
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis

  5. Architektúra & urbanizmus : časopis pre teóriu architektúry a urbanizmu = journal of architectural and town-planning theory - Bratislava : ÚSTARCH SAV. štvrťročník ISSN 0044 8680
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1-2, 3-4
    2018: 1-2, 3-4
    2017: 1-2, 3-4
    2016: 1-4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-4
    2012: 1-4
    2011: 1-4
    2010: 1-4
    2009: 1-4
    2008: 1-4
    2007: 1-4
    2006: 1-4
    2005: 1-4
    2004: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    1998: 1-4
    1997: 1-4
    časopis

    časopis

  6. Art Aurea : Angewande Kunst, Schmuck und Design - Ulm : Institut für Uhren-und Schmuckkultur, Ludwig Reinhold. 3x ročne ISSN 2191-4702
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2020: Hf. 1
    2019: Hf. 1, Hf. 2, Hf. 3
    2018: Hf. 1, Hf. 2, Hf. 3
    2017: Hf. 1, Hf. 2, Hf. 3, Hf. 4
    2016: Hf. 1-4
    2015: Hf.1-4
    2014: Hf. 1-4
    2013: Hf. 1-4
    2012: Hf. 1-4
    časopis

    časopis

  7. Designum : magazín dizajn=design magazine - Bratislava : Slovenské design centrum. štvrťročník ISSN 1335-034x
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1, 2, 3, 4
    2018: 1, 2, 3, 4
    2017: 1, 2, 3, 4
    2016: 1-4
    2015: 1-4
    2014: 1-4
    2013: 1-6
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2004: 1-6
    2001: 1-4
    2000: 1-4
    1999: 1-4
    časopis

    časopis

  8. Restauro : Forum für Restauratoren, Konservatoren und Denkmalpfleger - München : Verlag Georg D. W. Callwey. 8x ročne ISSN 0933-4017
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2020: nr. 1, nr. 2
    2019: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 8
    2018: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 8
    2017: nr. 1, nr. 2, nr. 3, nr. 4, nr. 5, nr. 6, nr. 7, nr. 8
    2012: Restauratoren Handbuch 2012/2013
    2008: Restauratoren Handbuch 2008/2009
    2016: nr. 1-8
    2015: nr. 1-8
    2014: nr. 1-8
    2013: nr. 1-8
    2012: nr. 1-8
    2011: nr. 1-8
    2010: nr. 1-8
    2009: nr. 1-8
    2008: nr. 1-8
    2007: nr. 1-8
    2006: nr. 1-8
    2005: Nr. 1-8
    1999: Nr. 1-7
    časopis

    časopis