Výsledky vyhľadávania

  1. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1-2
    2018: 3, 1-2, 4, 5, 6
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis

  2. Opuscula historiae artium '19 : časopis Semináře dějin umění Filozofické fakulty Masarykovy univerzity. 68, 2019, č.1 / Pavel Suchánek - Brno : Masarykova univerzita, Filozofická fakulta, Seminář dějin umění, 2019 ISSN 1211-7390 [1, z toho voľných 0; Dokument sa spracováva]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1875647513sklad zadný** Dokument sa spracováva **
    kniha

    kniha

  3. Opuscula historiae artium '17 : časopis Semináře dějin umění Filozofické fakulty Masarykovy univerzity / Editor Pavel Suchánek - Brno : Masarykova univerzita, 2018 - 118-241 strán. 2 x ročne ISSN 1211-7390 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1875646787sklad zadný
    časopis

    časopis

  4. Opuscula historiae artium '18 : časopis Semináře dějin umění Filozofické fakulty Masarykovy univerzity / Editor Pavel Suchánek - Brno : Masarykova univerzita, 2018 - 81 strán. 2 x ročne ISSN 1211-7390 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1875647177sklad zadný
    časopis

    časopis

  5. Opuscula historiae artium '17 : časopis Semináře dějin umění Filozofické fakulty Masarykovy univerzity / Editor Pavel Suchánek - Brno : Masarykova univerzita, 2017 - 115 strán. 2 x ročne ISSN 1211-7390 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1875646494sklad zadný
    časopis

    časopis

  6. Opuscula historiae artium '16 : časopis Semináře dějin umění Filozofické fakulty Masarykovy univerzity / Zodp. red. Pavel Suchánek - Brno : Masarykova univerzita, 2016 - Strany 76-197. 2 x ročne ISSN 1211-7390 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1875646493sklad zadný
    časopis

    časopis

  7. Opuscula historiae artium '16 : časopis Semináře dějin umění Filozofické fakulty Masarykovy univerzity / Zodp. red. Pavel Suchánek - Brno : Masarykova univerzita, 2016 - 73 s.. 2 x ročne ISSN 1211-7390 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1875645530sklad zadný
    časopis

    časopis

  8. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic. 2015. Roč. 63, č. 1-3 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 310846474príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    časopis

    časopis

  9. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic. 2015. Roč. 63, č. 4-6 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 310846475príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    časopis

    časopis

  10. Opuscula historiae artium '15 : časopis Semináře dějin umění Filozofické fakulty Masarykovy univerzity / Zodp. red. Pavel Suchánek - Brno : Masarykova univerzita, 2015 - 103 s.. 2 x ročne ISSN 1211-7390 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1875644562sklad zadný
    časopis

    časopis