Výsledky vyhľadávania

  1. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 3, 1-2, 4, 5, 6
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis

  2. Diverzifikované priestory grafiky : habilitačná prednáška / Autor Robert Makar ; Oponent Ľudovít Hološka, Marek Sibinský, Norbert Lacko - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, 2019 - [6] listov [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    HIII 2480247187sklad zadnýlen prezenčne
  3. Výtvarné umění a jeho subverzní role v období normalizace : demytologizační a detektivní příběh / Autor Mirek Vodrážka. - 1. vydání - Praha : Centrum pro dokumentaci totalitních režimů, 2019 - 186 strán ISBN 978-80-270-5668-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2490847320sklad zadný
  4. Rembrandt : umelecko-filozofická esej / Autor Georg Simmel. - Prvé vydanie v slovenskom jazyku - [Bratislava] : Akamedia, 2019 - 262 strán, [32] obr. príl. (Kľúče ; prvý zväzok) ISBN 978-80-972769-3-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2490447316sklad zadný
  5. Po deväťdesiatych : písomná časť diplomovej práce / Autor Kristína Cibulová ; Školiteľ (konzultant) Robert Jančovič, Beata Jablonská - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra grafiky a iných médií, 2019 - 45 strán
    kniha

    kniha

  6. Umění a jeho hodnoty : logika umělecké kritiky / Autor Tomáš Kulka. - Vydání první - Praha : Argo, 2019 - 258 strán ISBN 978-80-257-2736-2 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2490747319sklad zadný
  7. Otázka slobody umelca v súčasnom umení : písomná časť diplomovej práce / Autor Matej Kaminský ; Školiteľ (konzultant) Norbert Lacko, Ilona Németh - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra intermédií, 2018 - 40 strán [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    SL18 2447746736sklad zadnýlen prezenčne
  8. Aesthetics, disinterestedness, and effectiveness in political art / Autor Maria Alina Asavei - Lanham : Lexington Books, Lanham, Boulder, New York, London, 2018 - 175 strán ISBN 978-1-4985-6679-7 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2455846832sklad zadnývypož.( (do 04.05.2046)
  9. 10.Utopie

    Utopie [elektronický zdroj] : teoretická diplomová práca, praktická diplomová práca / Autor Marie Szénásiová ; Školiteľ (konzultant) Júlia Sabová, Daniel Grúň - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra textilnej tvorby, 2018 - 1 CD [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    SLV 2462846902príručná knižnica - študovňalen prezenčne