Výsledky vyhľadávania

  1. Trauma, tíseň, extáze, prázdnota : formule patosu 1900-2018 / Autor textu kat. Ladislav Kesner - Plzeň : Západočeská galerie v Plzni, příspěvková organizace, 2018 - 39 strán ISBN 978-80-88027-27-0 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 896746552sklad zadný

  2. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2018: 1-2
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis


  3. časopis

    časopis


  4. 4.ARS

    ARS : časopis Ústavu dejín umenia Slovenskej akadémie vied = journal of the Institute of Art History of Slovak Academy of Sciences - Bratislava : SAP-Slovak Academic Press. dva krát za rok ISSN 0044-9008
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2
    2016: 1, 2
    2005: 1, 2
    2015: 1-2, 1-2
    2014: 1-2, 1-2
    2013: 1-2, 1-2
    2012: 1-2, 1-2
    2011: 1-2, 1-2
    2010: 1-2, 1-2
    2009: 1-2, 1-2
    2008: 1-2, 1-2
    2007: 1-2
    2006: 1-2
    2005: 1-2
    2004: 1-3
    1999/2000: 1-3
    1997/1998: 1-3
    časopis

    časopis


  5. Vnímanie skutočnosti, vnímanie umenia a ich vzájomná interakcia : spectrum [elektronický zdroj] : teoretická diplomová práca, praktická diplomová práca / Autor Mária Krammer ; Školiteľ (konzultant) Anton Čierny, Ladislav Čarný - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra intermédií, 2017 - 1 CD [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    SLV 2421146298príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  6. "Adheze" : subkultúrna identita [elektronický zdroj] : teoretická diplomová práca, praktická diplomová práca / Autor Vladimíra Labudová ; Školiteľ (konzultant) Karol Weisslechner, Silvia Seneši Lutherová - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra úžitkového umenia, 2017 - 1 CD [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    SLV 2421346300príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  7. Průvodce světem současného umění : nové směry 21. století / Autor Alistair Hicks. - Vydání první - Zlín : Kniha Zlin, ve společnosti Albatros, 2017 - 230 strán (Artberry ; svazek 2) ISBN 978-80-7473-558-5 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2425846359sklad zadný

  8. Serialita a repetícia : ako tvorivé princípy integrovaného umeleckého diela : zborník z Medzinárodného interdisciplinárneho sympózia, ktoré sa konalo v dňoch 18.-19. mája 2017 na pôde Vysokej školy výtvarných umení v Bratislave / Editor Zora Rusinová, Ján Kralovič - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, 2017 - 251 s. ISBN 978-80-8189-015-4 [2, z toho voľných 1, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 2431646476sklad predný
    PI 24316 146477príručná knižnica - študovňalen prezenčne

  9. Opuscula historiae artium '17 : časopis Semináře dějin umění Filozofické fakulty Masarykovy univerzity / Editor Pavel Suchánek - Brno : Masarykova univerzita, 2017 - 115 strán. 2 x ročne ISSN 1211-7390 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1875646494sklad zadný
    časopis

    časopis


  10. Sebecké JA : písomná časť diplomovej práce / Autor Dávid Koronczi ; Školiteľ (konzultant) Ilona Németh, Daniel Grúň - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra intermédií, 2017 - [61] s. [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    SL17 2403946093sklad zadnýlen prezenčne