Výsledky vyhľadávania

  1. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2019: 1-2, 3, 4
    2018: 3, 1-2, 4, 5, 6
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis

  2. Museums and centers of contemporary art in Central Europe after 1989 / / autor Katarzyna Jagodzinska. - First published - London and New York : Routledge, 2020 - ix, 273 strán (Routledge research in museum studies ; 28) ISBN 978-1-138-55431-3 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2513747579sklad zadnývypož.( (do 24.06.2047)
  3. What do we see when we see dark things? : (silence) absence, transience, stillness : písomná časť dizertačnej práce / Autor Maija Laurinen ; Školiteľ (konzultant) Jana Hojstričová, Martin Kaňuch - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra fotografie a nových médií, 2019 - 110 strán [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    DI 2524747690sklad zadnýlen prezenčne
  4. Kontexty súčasného autorského šperku [elektronický zdroj] : písomná dizertačná práca, praktická dizertačná práca / Autor Katarína Defeo Fiúza Siposová ; Školiteľ (konzultant) Karol Weisslechner, Petra Matějovičová - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra úžitkového umenia, 2019 - 1 CD [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    DV 2524447687príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  5. Šperk versus architektúra = dialóg [elektronický zdroj] : písomná dizertačná práca, praktická dizertačná práca / Autor Lucia Gašparovičová ; Školiteľ (konzultant) Karol Weisslechner, Silvia Seneši Lutherová - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra úžitkového umenia, 2019 - 1 DVD [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    DV 2524247685príručná knižnica - študovňalen prezenčne
  6. Prerušená pieseň. Výtvarné umenie v časoch stalinskej kultúrnej praxe 1948-1956 / Autor Alexandra Kusá - Bratislava : Slovenská národná galéria, 2019 - 642 strán ISBN 978-80-8059-218-9 [1, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2509347511sklad zadný
  7. Priestor bez pamäte, bez hraníc, bez mena [elektronický zdroj] : bakalárska práca / Autor Hoa Nguyen Thi - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra fotografie a nových médií, 2019 - 1 USB kľúč [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    SLV 2519747640príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    počítačový súbor

    počítačový súbor

  8. Konzumné šťastie alebo externalizácia seba prostredníctvom vecí ako komunikačného média [elektronický zdroj] : bakalárska práca / Autor Linda Pavelková - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra vizuálnej komunikácie, 2019 - 1 CD [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    SLV 2519947642príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    počítačový súbor

    počítačový súbor

  9. Iný uterus [elektronický zdroj] : bakalárska práca / Autor Monika Sičová - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra socha, objekt, inštalácia, 2019 - 1 DVD [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    SLV 2520647649príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    počítačový súbor

    počítačový súbor

  10. What do we see when we see dark things? : (silence) absence, transience, stillness : písomná časť dizertačnej práce / Autor Maija Laurinen ; Školiteľ (konzultant) Jana Hojstričová, Martin Kaňuch - Bratislava : Vysoká škola výtvarných umení, Katedra fotografie a nových médií, 2019 - 110 strán [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    DIII 2522947672sklad zadnýlen prezenčne