Výsledky vyhľadávania

  1. Umění : časopis Ústavu dějin umění Akademie věd české republiky = journal of the Institute for Art History of the Academy of Sciences of the Czech Republic - Praha : Ústav dějin umení AV ČR. obmesačník ISSN 0049-5123
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1, 2, 3, 4, 5-6
    2016: 1, 2, 3-4, 5, 6
    2015: 1-3, 4-6
    2014: 1-3, 4-6
    2013: 1-3, 4-6; + Bibliografia 2003-2012
    2012: 1-6
    2011: 1-6
    2010: 1-6
    2009: 1-6
    2008: 1-6
    2007: 1-6
    2006: 1-6
    2005: 1-6
    2000: 1-6
    1999: 1-6
    časopis

    časopis


  2. časopis

    časopis


  3. 3.ARS

    ARS : časopis Ústavu dejín umenia Slovenskej akadémie vied = journal of the Institute of Art History of Slovak Academy of Sciences - Bratislava : SAP-Slovak Academic Press. dva krát za rok ISSN 0044-9008
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2017: 1-2
    2016: 1, 2
    2005: 1, 2
    2015: 1-2, 1-2
    2014: 1-2, 1-2
    2013: 1-2, 1-2
    2012: 1-2, 1-2
    2011: 1-2, 1-2
    2010: 1-2, 1-2
    2009: 1-2, 1-2
    2008: 1-2, 1-2
    2007: 1-2
    2006: 1-2
    2005: 1-2
    2004: 1-3
    1999/2000: 1-3
    1997/1998: 1-3
    časopis

    časopis


  4. Clay : contemporary ceramic artisans / Autor Amber Creswell Bell - London : Thames & Hudson, New York, 2017 - 255 s. ISBN 978-0-500-50072-9 [2, z toho voľných 1]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 2393145968sklad zadný
    II 23931 146166sklad zadnývypož.( (do 31.03.2045)

  5. Ateliér : čtrnactideník současného výtvarného umění - Praha : Společnosť časopisu Ateliér. dvojtýždenník ISSN 1210-5236
    Súborný záznam: použite odkaz na záznam čísla alebo zväzku
    2006: 25-26
    2015: 1-26
    2014: 1-26
    2013: 1-26
    2012: 1-26
    2011: 1-26
    2010: 1-26
    2009: 1-26
    2008: 1-26
    2007: 1-26
    2006: 1-24
    2005: 1-26
    2001: 1-26
    2000: 1-26
    1999: 1-26
    časopis

    časopis


  6. Umění bez revolucí? : proměny soudobého výtvarného umění / Autor Radek Horáček. - První vyd. - Brno : Barrister & Principal, 2015 - 279 s. ISBN 978-80-7485-066-0 [1, z toho voľných 0]
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    I 2319944943sklad prednýPríručná knižnica Ladislav Čarnývypož.( (do 19.10.2043)

  7. Ateliér : čtrnactideník současného výtvarného umění. 2015. Roč. 28, č. 1-26 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    III 1385445007príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    časopis

    časopis


  8. ARS : časopis Ústavu dejín umenia Slovenskej akadémie vied = journal of the Institute of Art History of Slovak Academy of Sciences. 2015. Roč. 48, č. 1-2 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1016346447príručná knižnica - študovňalen prezenčne
    časopis

    časopis


  9. ARS : časopis Ústavu dejín umenia Slovenskej akadémie vied = journal of the Institute of Art History of Slovak Academy of Sciences. 2015. Roč. 48, č. 1-2 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1016346448sklad časopiseckýlen prezenčne
    časopis

    časopis


  10. Art press. 2015, No. 418-423 [1, z toho voľných 0, prezenčne 1]
    PERIODIKÁ-Súborný záznam periodika
    SignatúraPrír.čísloLokáciaDislokáciaInfo
    II 1630146451sklad časopiseckýlen prezenčne
    časopis

    časopis